KAKAV BLAM! POZNATA VODITELJKA IZAŠLA NA ULICU A NIJE PRIMETILA ŠTA IMA NA ZADNJICI:Kolege je na poslu ISPROZIVALE!
Tatjana Jurić, Foto: Facebook printscreen

hit!

KAKAV BLAM! POZNATA VODITELJKA IZAŠLA NA ULICU A NIJE PRIMETILA ŠTA IMA NA ZADNJICI:Kolege je na poslu ISPROZIVALE!

Kolege su se sočno našalili sa ovim događajem...

Objavljeno: 14:25h

Radijska i odnedavno ponovo televizijska voditeljka Tatjana Jurić jutros se našla u nezgodoj situaciji.

Naime, Tatjana je na posao stigla u novim farmerkama na kojima je sa zadnje strane još uvek bila pričvršćena etiketa. Njena modna kombinacija nasmejala je kolege s radija koji su sve odmah objavili na Facebook stranici radija narodni.

Tatjana Jurić
foto: Facebook printscreen

-Eto naše Tajči, došla jutros na posao... Nek se zna - ima nove traperice... i pripadajuću etiketu. Kad si se ti zadnji put sa stilom osramotio? - stoji u objavi uz fotografiju Tatjane s neočekivanim 'modnim detaljem'. "Samo se vi rugajte! Peglala sam ih. Toliko", uzvratila im je Tatjana u komentarima.

Ispod objave odmah su se zaređali i komentari pratilaca.

"Nemaš brige, događa se i najboljima", "Nije to nikakva sramota", Ma bitno da dobro stoje", neki su od komentara.

Tatjana Jurić
foto: Printscreen Facebook

Ipak, bilo je i onih koji su Tatjani savetovali da ih je ipak mogla oprati prije nošenja.

"Ne može ti se to baš dogoditi ako opereš robu kad je kupiš.Ne bih nikad nosila nešto pre nego što operem", "Mogla ih je barem oprati", poručili su joj.

1 / 2 Foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Tatjana Jurić novu 2021. godinu obeležila je povratkom na TV ekrane, i to na televiziji na kojoj je pre više od 15 godina napravila svoje prve voditeljske korake.

Trenutno je svake subote u voditeljskoj ulozi u “Zdravlju na kvadrat” emisiji u produkciji Euron film & TV koju rade za Novu TV.

– Jako volim svoj posao, volim svaki segment posla kojim se bavim, od radija do televizije i svega onoga između. Brzo sam se podsetila koliko mi je svet televizije falio! Srela sam u ovom kratkom periodu, otkako su snimanja pod palicom producentske kuće Euron počela, toliko dragih ljudi s kojima sam već radila i osećaj je upravo takav – kao kad sretneš dragog prijatelja koga dugo nisi video i imate da pričate o sto tema– s uzbuđenjem je rekla Tatjana o svom povratku na TV.

Tatjana Jurić
foto: Facebook printscreen

Dodaje kako se najviše raduje kreativnom procesu iza kamera, dogovaranju tema s urednikom Daliborom Bosančićem, slaganje priloga, terenska snimanja, rad u montaži...

– Ne znam što mi je draže, sve mi je falilo i odjednom u svemu užiovam kao malo dete. Imati privilegiju baviti se poslom koji voliš velika je stvar. Zahvalna sam na tome! – kaže.

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.