UZ MILICU MU JE NAJLEPŠE! ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OPČINJEM ZGODNOM PEVAČICOM: Prati joj svaki korak!
Foto: AP/instagram printscreen

voli da je sluša!

UZ MILICU MU JE NAJLEPŠE! ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OPČINJEM ZGODNOM PEVAČICOM: Prati joj svaki korak!

Milicinom šarmu nije uspeo da odoli ni popularni fudbaler

Objavljeno: 07:55h

Mlada pevačka zvezda Milica Pavlović mami uzdahe gde god se pojavi, a njenom šarmu nije uspeo da odoli ni slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović.

Kako se saznaje, Ibrahimović je već duže vremena opčinjen likom i delom se*si sеnjorite i revnosno prati svaki korak koji napravi u svojoj karijeri.

Uspešni fudbaler uživa i u muzici Milice Pavlović i svako privatno slavlje ne može da prođe bez njenih pesama.

- Nije tajna da sportisti sa naših prostora obožavaju domaću muziku i da sportske pobede slave uz narodnjake. Milica Pavlović je jedna od omiljenih pevačica naših fudbalera i košarkaša i često je pevala na njihovim slavljima jer je uvek uspevala da dovede atmosferu do usijanja - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor i dodaje da ni Ibrahimović nije imun na energiju koju ima Pavlovićeva.

Zlatan Ibrahimović
foto: Printscreen/Twitter/@SkySportsNews

- Milica je Zlatanu zapala za oko jer tačno zna šta želi i odlučna je u svom poslu, baš kao i on. Uz to, veoma je zgodna i harizmatična i zrači pozitivnom energijom. Zlatan je svojim prijateljima iz Srbije nedavno rekao da bi voleo da se bolje upozna sa Milicom - priča izvor i dodaje:

- Koliko je opčinjen Milicom govori i činjenica da svojim saigračima iz FK Milan često pušta njene pesme. Uskoro će sa svojim klubom doći u Srbiju i nada se da će tada biti prilike i da sretne pevačicu - kaže izvor.

Kako objašnjava, zbog toga je Zlatan nedavno i objavio snimak na svom Instagramu, na kojem se vidi kako uživa u pevanju seksi sеnjorite.

- Dok je slušao Milicu, Zlatan je neprekidno đuskao i nije skidao osmeh sa lica. Inače, često gleda njene spotove jer mu se dopada što se vidi koliko ona ulaže u sebe i što na pravi način ulaže novac u karijeru, kao i da izgleda svetski a naše, što je i njegov stil - priča izvor.

milica pavlović, Serija
foto: Stefan Stojanović

Milica je prokomentarisala celu priču oko Zlatana.

- On je neverovatno talentovan i uspešan, neko ko uživa divljenje u celom svetu i naravno da mi je drago i zadovoljstvo ako slobodno vreme koristi tako što uživa uz moje pesme - rekla je Mica i dodala:

- Šta bih drugo uopšte mogla da kažem?! Zlatan je stvarno zlatan! - rekla je raspoloženo Pavlovićeva.

Nada Topčagić ne krije da je oduševljena što je Ibrahimović na Instagramu objavio snimak na kojem se vidi kako uživa uz njenu pesmu „Jutro je“, u izvedbi Milice Pavlović.

- Videla sam snimak i baš sam se obradovala, nadam se i volela bih da ga vidim kada bude došao u Beograd - rekla je Nada.

Bonus video:

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.