BLAGO NJIMA! TOP 5 NAJMOĆNIJIH I PREZGODNIH MUŽEVA NAŠIH PEVAČICA: Jedan GORI čak i SEDMOJ DECENIJI!
Pevačice i njihovi muževi, Foto: Printscreen Instagram / Ana Paunković / Emily Braun / Marija Zdravković

zgodniji od zgodnijeg!

BLAGO NJIMA! TOP 5 NAJMOĆNIJIH I PREZGODNIH MUŽEVA NAŠIH PEVAČICA: Jedan GORI čak i SEDMOJ DECENIJI!

Uspešni muškarci kraj uspešnih žena...

Objavljeno:

Popularne pevačice navikli smo da viđamo u provokativnim izdanjima, što na nastupima, tako i u bikinijima, ali i nekim fotografijama za društvenre mreže kojima zagolicaju maštu svojih fanova, međutim, neretko svoje zmijsko telo pakažu i njihovi muževi.

Suprug pop zvezde Jelene Karleuše, fudbaler Duško Tošić, kao profesionalni sportisata ima izvajanu figuru na kojoj se jasno vidi svaki mišić. Duško važi za muškarca koji ima telo za poželeti, a mnoge dame kažu da je Karleuša prava srećnica što pored sebe ima takvog muža.

Kako Jelena važi za jednu od najzgodnijih pevačica u regionu, kada ona i Tošić poziraju na letovanju, ona u bikiniju, on u kupaćim gaćama, mnogi kažu da su njih dvoje pravi "raj za oči" i primer kako jedan par treba da izgleda.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković

Veljko Piljikić, muž pevačice Seke Alesić, u poslednje vreme često pokazuje svoje telo bez majice, a njegove fotografije objavljuje upravo Seka, koja je očigledno ponosna na građu svog supruga, iz koje se jasno vidi da veoma vodi računa o izgledu i da redovno trenira.

Naime, pevačica i njen suprug nedavno su privukli veliku pažnju javnosti kada su pozirali na snegu, a tom prilikom Veljko na sebi nije imao majicu. Međutim, nije se na tome zaustavio, pa se zatim samo u peškiru valjao po snegu, ali je i sa suprogom slavio bez majice, dok je ona tada pored njega bila u elegantnoj haljini.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Đole i Vesna Đogani, važe ze jedan od najskladnijih, ali i najzodnijih muzičkih parova. Oboje izgledaju odlično i redovno treniraju što se i primećuje, a kada Đogani na početku sedme decenije skine majicu, mnogi ostaju bez teksta uz komentar da izgleda bolje nego duplo mlađi muškarci.

Pored redovnog treninga i plesa, Đole se mnogo i neguje, pa čak ni na njegovom licu ne mogu se videti tragovi godina. Kada se on pojavi na plaži, zbog izgleda i mnoge prisutne cice u bikiniju padaju u drugi plan.

Đole, inače, ima 60 godina.

Vesna Đogani, Đole Đogani, Serbia Fashion Week
foto: Emily Braun

Pevačica Mia Borisavljević, ali i njen suprug Bojan Grujić, veoma vode računa o svom izgledu i na njihovim profilim na društvenim mrežama često možemo videti kadrove iz tretane, gde naporno vežbaju, što se jasno vidi po njihovim telima.

Mnogi kažu da Bojan toliko dobro izgleda da je tokom pandemije korone, dok muzičari ne nastupaju, mogao da radi kao zgodni fitnes instruktor. Nema sumnje da je Gurjić lični trener svojoj supruzi, a zbog izgleda njih dvoje važe za jedan od najzgodnijih poznatih parova.

Mia Borisavljević, Bojan Grujić
foto: Printscreen/Instagram/miaborisavljevic

Pevač Saša Kapor, suprug pevačice Nikoline Kovač, veoma vodi računa o svom izgledu, a pored imidža koji neguje u javnosti, obavezno besprekorno sređene frizure i brade, Kapor i te kako pažnju posvećuje svom telu, pa kad skine majicu sve puca od mišica.

Kapor na ruci, grudima i leđima ima tetovaže, a s obzirom na to da su Nikolina i Saša kroz nekoliko dana nakon upoznavanja uplovili u vezu, nema sumnje da je bio presudan fizički izgled i jednog drugog, ono što ih je na prvu privuklo, a da su zahvaljujući svom karakteru i ljubavi toliko godna u skladnom braku.

Zabava, Estrada, Pevačica, Pevač, Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Marija Zdravković

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.