DETALJI KOJE JE PREĆUTALA!MINA VRBAŠKI O PAKLU KOJI JE PROŠLA ZBOG PROSTITUCIJE:Sa PIŠTOLJIMA su mi dolazili u kuću
Mina Vrbaški, Foto: printscreen

ispovest

DETALJI KOJE JE PREĆUTALA!MINA VRBAŠKI O PAKLU KOJI JE PROŠLA ZBOG PROSTITUCIJE:Sa PIŠTOLJIMA su mi dolazili u kuću

Prošla je kroz pakao!

Objavljeno:

Sinoć je "Zadrugu" napustio Nikola Đorđević, a pred izbacivanje Darko Tanasijević je ušao na imanje kako bi porazgovarao sa zadrugarima o najaktuelnijim temama u Beloj kući. Jedna od njegovih sagovornica bila je Mina Vrbaški koja je otvorila dušu o odnosu sa Filipom Carem.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

- Hiljadu puta je rekao neke stvari, pa radio još gore, ništa mu ne verujem. Više volim sa njim da imam sitne rasprave, jer uživam da se nervira, on je mene najviše vređao kada je meni bilo najlošije. Ova priča je završena, kraj svih krajeva, ja vidim da samo traži moju reakciju, ali mene ne zanima. Znam da je i mnogima lakše kad me vide ovako smirenu, moja majka može da tuži za sve stvari koje je izrekao, da me je majka podvodila, da me je otac silovao, zlostavljao. Ne znam odakle čoveku takve stvari. Te stvari su me najviše pogodile, jer znam koliko se moja majka trudila da od mene napravi najbolju osobu. Svi me gledaju kao da sam najgora prostitutka, ali to nije trajalo ni mesec dana, ja sam svašta prošla kroz to. Svi oni pričaju kako trebaju da se nose sa mojom prošlošću, a samo ja treba da se nosim sa tim, Boris raste, niko ne zna kako mi je teško i kako se osećam. Sve koje su mi moralisale gore su od mene, mislim i na Maju i na Sanju. Imala sam ljude sa pištoljima u kući. Eto, ja znam da Sanja ne voli žene, nije volela Matoru, ali Matora ima para. Moja majka zna svaki moj pokret, sve - rekla je Mina kroz suze.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

Zatim se osvrnula na odnos Teodore Bilanović i Vladimira Tomovića:

- Oni se još upoznaju, ali Vladimira najviše nervira što je ona baš spora i što ne kuva, to su neke sitnice koje njemu smetaju, ja sam pokušala to da opravdam njenim poslom, ona je tako naučena - rekla je Mina.

- Moram da odam nešto što mi je Nataša rekla... On je u garderoberu ljubio Taru u vrat i držao je za ruke. Mislim da Ivana (žena) sve vidi, mnogo više nego mi, ali možda imaju neki dogovor da se ona ne oglašava - otkrila je Mina.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.