ZORANNAH ZARAĐUJE MILIONE ZA VREME PANDEMIJE, BIZNIS CVETA: Silikoni su joj se baš isplatili!
Foto: Printscreen Youtube

AUUUU!

ZORANNAH ZARAĐUJE MILIONE ZA VREME PANDEMIJE, BIZNIS CVETA: Silikoni su joj se baš isplatili!

Izgleda da je pametno što ih je uradila

Objavljeno:

Nakon što je nabacila nove grudi, blogerka Zorana Jovanović Zorannah se ne libi da ih pokaže, ali ta investicija joj se i te kako isplatila jer je sada više angažuju da reklamira kupaće kostime i haljine sa dekolteom.

Ni kazna koju je platila kada su je skinuli sa leta za Majami zbog poternice zbog prebrze vožnje nije umanjila njen budžet koji je dobila za ovo putovanje.

- Zorana je na putovanje ovog puta otišla sa skoro deset kofera kako bi izreklamirala sve stvari za koje joj je plaćeno. Uživa i putuje, a za fotke iz egzotičnih krajeva još zgrće i pare. Pritom, više novca dobija kada je slika koju postavi na Instagram sa neke dalje destinacije, a za samo jednu objavu ume da uzme hiljade evra. Ispade da što više Zorana putuje, to je bogatija - otkriva naš izvor i dodaje:

- I tokom pandemije njoj biznis cveta. Od kako je operisala grudi još je više angažuju razni brendovi, a broj pratilaca, samim tim i zarada, raste. Ovog puta tokom baškarenja u Majamiju ima da inkasira milione. Svu tu garderobu koju treba da izreklamira ponela je sa sobom i gotovo svakodnevno kači storije i objave gde brendove koji joj plaćaju i reklamira. To je jedino što je od nje zahtevano. Svoju popularnost na društvenim mrežama, gde je prate mahom tinejdžerke, maksimalno koristi, i omogućava joj lagodan život.

Inače, Zorana je nedavno odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu.

- Novac može kupiti sreću? - glasilo je jedno od pitanja, a Zorana je odgovorila:

- Laž, ali je lakše kad si tužan s parama.

I time šokirala sve.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.