U "ČITULJI ZA ESKOBARA" JE BIO KRIMINALAC, u životu pravi šmeker, a onda se razboleo: Sada ne liči na sebe!
Foto: youtubescreen

STRAŠNO

U "ČITULJI ZA ESKOBARA" JE BIO KRIMINALAC, u životu pravi šmeker, a onda se razboleo: Sada ne liči na sebe!

Svi su zatečeni

Objavljeno: 18:33h

Marko Živić uvek je bio poznat po tome što je svojim ulaskom u prostoriju znao da nasmeje sve prisutne, njegova energija i optimizam bili su zarazni i možda je baš to i ključ njegove pobede nad bolesti.

Glumac se pojavljuje u seriji “Tate”, a njegov izgled zaprepastio je mnoge. Marko se dosta ugojio i više ne liči na sebe, a njegovo pojavljivanje i u Amidži Šou zaprepastilo je gledaoce koji ga pamte u potpuno drugačijem izdanju.

Iza njega je razvod posle četiri godine braka sa voditeljkom Natašom Pavlović, iako su mnogi mislili da je njihova ljubav filmska, zatim borba sa malignim kancerom jednjaka i želuca koja se posle duge bitke završila pobedom, ali i smrt oca koja je ostavila prazninu u njegovoj duši.

Marko Živić
foto: youtubescreen

“Operisan sam na Svetog Nikolu. Bio je petak, a meni je slava Sveta Petka. Vratio sam se na posao na Svetog Jovana. Rekao bih da me sveci prate. Religiozan sam, slavim slavu i volim da odem u crkvu. Stara je priča da ne pronađe čovek crkvu, već ona njega. Neverovatno je da sam ja svoje jedino pravo mesto pronašao u Sabornoj crkvi u Beogradu i Lazarici u mom rodnom Kruševcu”, rekao je jednom prilikom glumac.

Marko Živić
foto: youtubescreen

Jedina želja Marka oduvek bila je da se ostvari kao otac, ali to se do sada nije dogodilo. Nakon razvoda od lepe voditeljke, Marko nije pokazao nijednu ženu u javnosti.

Pre šest godina, glumcu je preminuo i otac koji kako kaže mu je bio najveći i najodaniji prijatelj.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.