SVI ZNAMO OPASNOG KOMARCA IZ "IGRE SUDBINE", ALI INTERNET GORI ZBOG NJEGOVE SESTRE: Neverovatna lepotica! (FOTO)
Foto: Instagram

au!

SVI ZNAMO OPASNOG KOMARCA IZ "IGRE SUDBINE", ALI INTERNET GORI ZBOG NJEGOVE SESTRE: Neverovatna lepotica! (FOTO)

Glumac koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost ne krije da je privržen porodici

Objavljeno:

Uloga opasnog Komarca u seriji „Igri sudbine“ donela mu je veliku popularnost. Ono što je veoma zanimljivo, da Milan Bosiljčić u popularnoj sapunici igra i još jedan lik, Marinka, zaposlenog u vili Ade Kanačkog, momka koji je vrlo staložen, dobar i potpuno se razlikuje od njegovog brata blizanca Komarca, koji je navodno umro, međutim, on se nalazi van zemlje kao zaštićeni svedok.

Popularnost koju je dobio, Milanu godi, te rado porazgovara sa prolaznicima.

- Do sada sam imao situacije da me ljudi na pumpi duže zagledaju i priđu mi sa rečenicom: “Izvini, prosto ne mogu da shvatim da se toliko smeješ, a da si u seriji onoliki skot”. Uživo nosim potpuno drugačiji energiju od Komarca – rekao je ranije Milan Bosiljčić za “Blic“ i dodao da su svakodnevna snimanja naporna, ali da je odnos među ekipom sjajan.

- Nakon izolacije veće su mere opreza među ekipom. S obzirom na to da smo svi bili željni nastavka rada na seriji, to nam je došlo kao rasterećenje i jedan podsticaj posle ovolike pauze. Pošto je povratna informacija publike da je ova serija gledanija od “Sulejmana Veličanstvenog”, koji je do sada nosio to prvo mesto, to nam je još veći podsticaj. Veliki broj epizoda se snima od ujutru do uveče. S obzirom na to da se mi kao kolege međusobno odlično slažemo, to može samo da znači da je prava ekipa vrhunska receptura za uspeh serije. Imali smo efektivnog rada pet meseci i trebalo bi da radimo još pet meseci. Epizode ne dobijamo unapred, već se šokiramo tek kada otvorimo tekst svake. Publika će teško podneti kada bude videla šta će se sve tek dešavati - kazao je Bosiljčić kroz osmeh, a onda istakao kako su svi dobro uigran tim i da se privatno druže kad god im obaveze dozvoljavaju.

- Ta druženja se uglavnom organizuju u mojoj kući. Napravim večeru i glumci se odazovu pozivu kada god mogu. Tokom tih druženja ima šaljivih momenata – rekao je on.

Osim glume, Milan je mnogo vezan za svoje roditelje, ali I sestru Saru, sa kojom često zna da objavi fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Ono što su mnogi primetili da je Sara veoma lepa devojka, pa je mnogi obasipaju komplemntima na Milanovom Instagram profile.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.