ROK PEVAČICA VIKTORIJA ODUVEK JE BILA MISTERIOZNA: Poznata POLITIČARKA JE NJENA SESTRA, narušen im je odnos?!
Foto: Printscreen/Pink

opa!

ROK PEVAČICA VIKTORIJA ODUVEK JE BILA MISTERIOZNA: Poznata POLITIČARKA JE NJENA SESTRA, narušen im je odnos?!

“Uopšte se ne čujem s Jorgovankom"

Objavljeno:

Naša poznata pevačica, koja je harala rok scenom osamdesetih i devedesetih godina, Snežana Mišković Viktorija, jednom prilikom je otkrila da joj je bliska rođaka naša istaknuta političarka.

Naime, reč je o Jorgovanki Tabaković, guvernerki Narodne banke Srbije i podpredsednici Srpske napredne stranke.

Jorgovanka Tabaković
foto: Beta / Milan Obradović

Viktorija je, da su u srodstvu, otkrila tek pre nekoliko godina, kada je rekla:

“Moj otac i otac Jorgovanke Tabaković su rođena braća. Sa sestrom od strica se retko viđam, ali se veoma često čujemo. Stalno me pitaju da li se savetujem s Jorgovankom o finansijama, a bolje je da pitate nju. Zamislite da meni nešto Jorgovanka učini, pa o tome bi novine pisale svaki dan”, rekla je tada Viktorija.

Rokerka, čija je karijera posebno obeležila staru, veliku Jugoslaviju, ali je i danas čest gost novinskih stubaca i TV emisija, kaže da se, uprkos čvrstim rodbinskim vezama koje su posebno važne za ljude sa Kosova, odakle obe potiču, sestra političarka i ona retko viđaju. Viktorija je tvrdila i da su njih dve u stalnom telefonskom kontaktu, međutim, kasnije je samu sebe demantovala rekavši:

“Uopšte se ne čujem s Jorgovankom. Otkako je u ekonomiji nismo u kontaktu. Nismo u svađi, ali jednostavno se ne čujemo”, rekla je čuvena rokerka za Kurir jednom prilikom, a na pitanje zbog čega je tako, Viktorija nije bila raspoložena da odgovori.

“Šta vas briga za to da li sam ja dobra s njom ili nisam! Bavite se važnijim poslovima, a ne nama dvema! Nema potrebe da pričam o njoj i našem odnosu!”, ljutito je rekla Viktorija tada za pomenuti list.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.