BOSANAC NIKAD ŽEŠĆE OPLEO PO DARI BUBAMARI: Nakon njenih INTIMNIH SNIMAKA, on pošizeo!
Foto: ATA IMAGES/Dragan Kadić

auuh!

BOSANAC NIKAD ŽEŠĆE OPLEO PO DARI BUBAMARI: Nakon njenih INTIMNIH SNIMAKA, on pošizeo!

Nasmejao Đorđa Davida komentarom!

Objavljeno: 11:00h

Anđela Kostić sinoć se predstavila u takmičenju "Zvezde Granda" pesmama "Vlak" od Aleksandre Radović i "Polje jagoda" od Dare Bubamare. Njen mentor je Aleksandar Milić Mili koji je sve vreme podržavao dok je nastupala. Druga pesma izazvala je posebnu pažnju stručnog žirija.

Jelena Karleuša joj je zamerila što nije bila energična na sceni kao što je Dara Bubamara. Dala joj je savet kako da se oslobodi treme, a onda je Dragan Stojković Bosanac šokirao sve prisutne komentarom.

- Anđela pokazivala sam ti, trudila sam se. Pogotovo kada je reč o drugoj pesmi "Polje jagoda". Dara Bubamara kada izađe na ovu scenu napravi se neko naelektrisanje u vazduhu - započela je Karleuša.

- Dara Bubamara je ozbiljna budala, ona to sve momentalno procvrči. Budala u pozitivnom smislu - umešao se Đorđe David.

- Zovi to "budala", zovi to "čudna energija", ali sve oči su uprte u nju. Ja kad nekog hoću da pohvalim, ja kažem "to je takva budala", ali u najboljem mogućem smislu. Ona možda nije nabolja riba, nije najbolja pevačica, ali ona pleni - nastavila je Jelena.

Zvezde Granda
foto: Youtube

- Samo nemoj to na televiziji da kažeš da nije najbolja riba, molim te - umešao se Saša Popović.

- Htela sam da kažem da niko od nas nije najbolja riba, nije poenta u tome. Ona pleni i kida, a ti si bila mlaka. Ako si već uzela njenu pesmu, bar malo tog ludila si morala da pokažeš. Anđela uplašila si se, a moraš da kidaš. kad sam bila klilnka, znaš kako sam ja ubijala tremu. Ogledalo, dezodorans i satima vežbaj - bila je oštra Karleuša.

Zvezde Granda
foto: Youtube

- Više nisi klinka. Kada je porasla onda uzme rakiju, pa tako ubije tremu - umešao se Đorđe David.

- Za ljude kao što sam ja, alkohol nije potreban. Dara Bubamara nikad nije liznula alkohol - rekla je Jelena.

Zvezde Granda
foto: Youtube

- A liže - dobacio je Dragan Bosanac, što je nasmejalo Đorđa Davida.

- Bosanac je najgori - rekla je Ana Bekuta.

Gledaoci su povezali ove njegove reči sa p*rno aferom koju je Dara Bubamara imala 2019. godine. Podsetimo, pevačica je greškom objavila snimak na svom Instagram profilu kako liže s*ksualno pomagalo. Ubrzo je obrisala objavu, ali je bilo kasno jer snimak je već dospeo u javnost i postao je viralan na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.