TATA ME JE ZLOSTAVLJAO, SEĆAM SE OTMICE, IGLE: Slavni pevač imao je užasno detinjstvo, danas puni 59
Roker nije imao lako detinjstvo, Foto: Foto: Youtube/Guns N' Roses

STRAHOTNO

TATA ME JE ZLOSTAVLJAO, SEĆAM SE OTMICE, IGLE: Slavni pevač imao je užasno detinjstvo, danas puni 59

Njegov odnos sa majkom nije bio ništa zdraviji

Objavljeno:

Kontroverzni roker Axl Rose poznat je po neobuzdanom ponašanju, tučama, tužbama i odličnom vokalu. Njegov apetit za destrukcijom i opasnim ponašanjem ima korene u divljoj i problematičnoj mladosti i detinjstvu. Frontmen benda Guns'n'Roses živi kako i peva, kaže on, a iza sebe ostavlja niz uništenih hotelskih soba, napuštenih žena i divljih koncerata, a danas slavi 59. rođendan.

Rose je do 17. godine verovao da mu je očuh zapravo biološki otac, a istinu je shvatio kada je kod kuće pronašao neke dokumente iz kojih je shvatio istinu. Onda je promenio ime iz William Bruce Bailey natrag u William Bruce Rose Jr. No, i biološki otac i poočim bili su, kaže Axl, čudovišta. Njegova je majka imala samo 16 godina kada je ostala trudna, a nakon prekida Rose Sr. je dvogodišnjeg sina oteo. Axl se u odrasloj dobi podvrgnuo kontroverznoj regresijskoj terapiji kroz koju se može prisetiti bivših života, ali i sećanja iz ranog detinjstva.

- Sećam se otmice, igle i groznih trenutaka. Tata me seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako s***n odnos sa ženama i seks povezujem s moći - rekao je jednom iskreno.

Njegov odnos sa majkom nije bio ništa zdraviji. Bio je, kaže, oduvek svestan da je bio neželjeno dete, a kada je u njihov život ušao očuh mama je baš uvek stavljala njega ispred sina.

- Gledala je kako me otac mlati i nikada nije stala na moju stranu. Moj je očuh najopasnije stvorenje na svetu - rekao je Rose o pentekostalnom svešeniku koji je ujedno i otac njegove polusestre Amy Bailey koja je godinama vodila fan klub benda i putovala s njima.

- Nije nam dao da gledamo scene ljubljenja ili seksa, bilo smo toliko indoktrinirani da smo upozoravali jedno drugo ako ne bi na vreme okrenuli glavu od televizora. Amy i mene tukao je čim bi se ukazala prilika - rekao je Axl koji je verovatno jedino sa sestrom, kada je reč o ženama u njegovom životu, imao normalan odnos.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.