TRUDNA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Stravična priča se krije iza pevačicine pesme, REŠENA JEZIVA MISTERIJA!
Foto: ATA IMAGES

ŠOK!

TRUDNA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Stravična priča se krije iza pevačicine pesme, REŠENA JEZIVA MISTERIJA!

Pevačica se suočila sa paklom na samom početku karijere

Objavljeno:

Pop pevačica Marina Visković počela je karijeru 2010. godine kada je izdala prvu pesmu “Gde sam grešila”, koja je postala hit i pre nego što je objavljena.

Naime, Marina je pre objavljivanja ove pesme bila klupska pevačica u Beogradu, a onda je 2009. godine krenuo da kruži internetom demo snimak ove pesme. U to vreme jezive neistinite priče širile su se u vezi sa ovom pesmom i samom Marinom.

Marina Visković
foto: ATA IMAGES

Neki su išli toliko daleko da su pričali da se pevačica koja izvodi ovu pesmu “trudna ubila”. Marina je pre nekoliko godina pričala o ovoj neprijatnosti.

- To je jedna užasna priča. Eto, sahraniše me i pre početka karijere. Za neupućene, gradom se pronela priča da je devojka koja je otpevala tu pesmu zbog tužne ljubavi izvršila samoubistvo. Kako je vreme odmicalo priča je dobijala sve neverovatnije zaplete… Na kraju su mi navodno umrli roditelji, a ja sam, trudna i bez dečka, izvršila samoubistvo - ispričala je Marina za “Kurir” 2013. godine.

Inače, Marina se na ove priče osvrnula u spotu za pomenutu pesmu, pa se na kraju može videti scena kako pokušava da se ubije u kadi, a dečko je spašava.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.