DIRLJIVA ISPOVEST POZNATE "ZLOĆE"! Zvezda serije "Igra sudbine" luksuzni život zamenila kamperom, FASCINANTNO!
Foto: Youtube

ŠOK!

DIRLJIVA ISPOVEST POZNATE "ZLOĆE"! Zvezda serije "Igra sudbine" luksuzni život zamenila kamperom, FASCINANTNO!

Neverovatna priča...

Objavljeno:

Glumica Matea Milosavljević stekla je ogromnu popularnost ulogom Sofije u seriji "Igra sudbine", a sada je ispričala malo poznate detalje iz svog života.

Naime, Matea je sa bivšim dečkom živela u kamperu, a neko vreme njihova adresa je bio i parking Ade Ciganlije.

- Bivšeg dečka kada sam upoznala on je živeo u kamperu. Tako da, kada smo započeli vezu, ja sam prosto počela isto da živim sa njim tamo. Živeli smo čak i na parkingu Ade Ciganlije! Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo onako hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, ’ajde uživaj pod ovakvim okolnostima - ispričala je Matea za "Mondo".

Već neko vreme glumica živi sa bakom, u porodičnoj kući.

- Ja sam zapravo i odrasla u toj kući u kojoj sam sada, tu smo u jednom trenutku živeli svi zajedno, pa se onda jedan po jedan iseljavao. S obzirom na to da su se moji roditelji razveli, otac mi ne živi ovde nego u Italiji, mama je otišla sa sestrom u drugi stan, tj sve tri smo bile u tom periodu kada su se oni razveli. Jedno tri godine sam izdržala i onda sam se ipak vratila kod bake, jer nekako to je moja kuća - rekla je Matea.

U detinjstvu je želela da bude balerina, ali su joj, kako kaže, govorili da ima višak kilograma.

- Želela sam da budem balerina, ali su mi rekli da sam bila debela! Da, volim ples, to mi je stvarno pored glume, prevelika ljubav i kao mala sam išla u nižu baletsku školu. Nisam prvo mogla da je upišem, zato što su mi rekli da sam debela, pa sam onda ja ipak nekako upisala. Eto, odakle su moje nesigurnosti! Ali nema veze, to je neka njihova metoda bila. Razne neke dobre stvari sam ja usvojila iz ove škole, tako da sam sada srećna - otkrila je lepa glumica.

Ona se osvrnula i na komentare da je u vezi sa kolegom Slavenom Došlom.

- Da, Slaven i ja smo u vezi već dugo. Šalim se! Slaven je moj najbolji prijatelj i da, generalno nas spajaju. Ja nemam ništa protiv toga, nema ni on, ali nismo zajedno. Stvarno smo onako baš pravi, pravi, pravi prijatelji - rekla je Matea za pomenuti medij.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.