NOVE PRETNJE I ZAHTEVI ZA "OTKUP SLOBODE" Senida ponovo na meti MAFIJE, traže joj 500.000 EVRA, JEZIVI DETALJI!
Foto: printscreen

šok!

NOVE PRETNJE I ZAHTEVI ZA "OTKUP SLOBODE" Senida ponovo na meti MAFIJE, traže joj 500.000 EVRA, JEZIVI DETALJI!

Bivši saradnici ponudili su joj da im vraća pare u naredne dve godine, a razlog za to je što skoro godinu dana nema nastupe, kao ni ostali muzičari, zbog pandemije korona virusa

Objavljeno:

Pevačica Senida Hajdarpašić, u javnosti poznatija kao Senidah, kako pišu mediji i dalje ima problem sa bivšim saradnicima, takozvanom estradnom mafijom.

Senidu ucenjuju opasni ljudi iz tog kruga i traže joj pola miliona evra kako bi je pustili na miru, piše "Kurir".

Kako se navodi, pre nekoliko nedelja pevačici su stigle nove pretnje i zahtevi za "otkup slobode".

Navodno, oni od pevačice traže da im se oduži za to što su ulagali u nju, davali joj reklamu i stvorili brend od njenog imena, plaćali joj troškove za inostranu karijeru, kao i da nije u redu da "tek tako ode, a da se ne oduži".

Zbog toga od nje traže da im plati "odštetu".

Ukoliko to ne uradi, i sama je svesna da u Sarajevu i okolnim gradovima u regionu više neće moći mirno da boravi. Iako se i dalje nije izjasnila i odlučila šta će da uradi, izvor pomenutog lista tvrdi da će Senidah, po svoj prilici, pristati na te uslove, pa će im reket isplaćivati u ratama. Ona želi da nastavi da gradi svoju karijeru na miru i da sama zakazuje nastupe, bira pesme, a da joj se drugi u to ne mešaju. Navodno, bivši saradnici ponudili su joj da im vraća pare u naredne dve godine. Razlog za to je što skoro godinu dana nema nastupe, kao ni ostali muzičari, zbog pandemije korona virusa.

Senidah za sada nije komentarisala ove navode.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.