MOŽDA SADA PROMENI I IME? Maja Maskokradica u VELIKOM PROBLEMU: Zbog TRANSFORMACIJE, mora da menja i LIČNU KARTU!
Foto: Printscreen

AU!

MOŽDA SADA PROMENI I IME? Maja Maskokradica u VELIKOM PROBLEMU: Zbog TRANSFORMACIJE, mora da menja i LIČNU KARTU!

Dok je prozivaju da liči na Anu Korać, drugarica otkriva kako je sve počelo...

Objavljeno:

Učesnica rijalitija Zadruga Maja Marinković više ne liči na sebe. Zbog toga će, najverovatnije, morati da menja dokumenta, jer na njima stoji da, ukoliko bitno izmenite izgled, morate zameniti i svoje lične i putne isprave, kako policija ne bi došla u zabludu da li ste to zaista vi.

Maja deluje kao savršeni kandidat...

"Maja je poslednjih godina na svom licu uradila sve što je mogla. Operisala je nos, iskosila oči, povećala usne i grudi, te potpuno izmenila donju trećinu lica i brade. Takođe, popunjavala je jagodice i uradila potpunu remodulaciju lica", rekla je Majina drugarica i dodala da je "oduvek bila nezadovoljna svojim fizičkim izgledom i težila je da bude neko drugi".

"Nervirale su je oči, tačnije oblik... Smetalo joj je što ima tužan pogled i spuštene kapke. Takođe, zubi su joj bili mali i lošeg kvaliteta. Sanjala je blistav osmeh, Kada je sredila zube, poželela je veće usne. A kada je i njih napumpala, onda je shvatila da joj oblik lica ne odgovara i da joj se ne sviđaju ni jagodice, ni brada. Zbog toga je morala da radi kompletnu remodelaciju nitima, ali i raznim hijaluronskim filerima".

Na tom putu Marinkovićeva nije žalila novac, pa je tako iskeširala na desetine hiljade evra.

"Stalno je govorila: 'Želim da ličim na barbiku', i evo, uspela je. Liči i na barbiku i na Anu Korać i na mnoge druge lepotice sa Instagrama kojima se divila, ali na sebe više ne liči. Poslednja Majina plastična operacija je bila operacija nosa i ona ju je najviše promenila. Iako se čini da je sada zadovoljna svojim odrazom u ogledalu, poznavajući je, ne sumnjam da će nakon Zadruge 4 opet poželeti da nešto menja".

Pogledajte kako je izgledala i kako izgleda sad:

1 / 8 Foto: Printscreen

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.