PEVALA ČAK I NA ULICI! Za Zorju kaži da ima ĐAVOLSKI GLAS, a niko nije znao da je ona snajka NAŠEG GLUMCA!
Foto: Youtubescreen

hit

PEVALA ČAK I NA ULICI! Za Zorju kaži da ima ĐAVOLSKI GLAS, a niko nije znao da je ona snajka NAŠEG GLUMCA!

- Ovo su đavolske sile umešale prste. Ti devojko nisi sa ove planete - rekla je Jelena Karleuša

Objavljeno:

Zorja Pajić oduševila je žiri popularnog takmičenja "Zvezde Granda", koji je njen performans pozdravio uz ovacije.

Pevačica je otpevala pesme "Živote moj" i "Tango", perfektno, a uz to njena pojava i scenski nastup bili su nešto što se ne viđa često.

Nakon ovog njenog nastupa, mnogi su se zapitali ko je misterijozna devojka, koja je došla na "Grandovu" scenu i oduševila.

- Ovo su đavolske sile umešale prste. Ti devojko nisi sa ove planete - rekla je Jelena Karleuša, a Đorđe je dodao - Ova devojka, koja ovako peva, završila Akademiju je po mom mišljenu ovom takmičenju dala na značaju i došla da pokaže da ovo vredi.

Prva infotmacija koja se onda pojavila u javnosti bila je ta da je Zorja snajka našeg poznatog glumca Milana Jelena Pajića.

Naime, takmičarka je u braku sa njegovim najmlađim bratom. A, on se oglasio za portal Pulsonline i izjavio da Zorja tek treba da pokaže ono što ume i da ono što smo videli do sad nije ni deo njenog talenta:

- Snajka je čudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije ''Zvezde Granda''.

Zorja Pajić
foto: Youtubescreen

Zorja ili ti Zorica Pajić tokom svojih studentskih dana pare je zarađivala tako što je svirala violinu i pevala u Knez Mihailovoj ulici. Zapravo, Jutjub pun je njenih nastupa ovog tipa.

Pajićeva je u Knezu izvodila kako narodnu muziku, tako i stranu, a naročito su bilo zapaženo njeno izvođenje himne Srbije i pesme "Oj Kosovo".

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.