JOVANA JEREMIĆ "UNIŠTILA" SVOJE KOLEGINICE! Do srži ih RAZOTKRILA I OPISALA: "Ima facu k'o tele, kakva novinarka!
Foto: Emilija Jovanović

ŠOK!

JOVANA JEREMIĆ "UNIŠTILA" SVOJE KOLEGINICE! Do srži ih RAZOTKRILA I OPISALA: "Ima facu k'o tele, kakva novinarka!

Progovorila i o čoveku koji joj je bio najveća podrška.

Objavljeno: 15:10h

Voditeljka Jovana Jeremić koja iz dana u dan diže prašinu svojim izjavama ovoga puta je otkrila šta zaista misli o svojim koleginicama, pa prvi put progovorila i o čoveku koji je jedini verovao u nju, a koji joj je preminuo na rukama!

- Jovana Jeremić može sve, zato što je to ona, ona se ne folira - reči su kojima je započela razgovor voditeljka koja je popularnost stekla svojim izjavama, ali i lapsusima u jutarnjem programu. Ni ovog puta se nije folirala, pa je odlučila da progovori o svojim koleginicama koje se, kako kaže, lažno predstavljaju.

- Ja sam po tom pitanju mnogo stroga. I uvek kažem teško onima jednog dana ako ja postanem na nekoj televiziji glavni i odgovorni urednik zato što će se znati rad, red i disciplina. I biću jako stroga po tom pitanju ko može da stane ispred kamere. Zašto? Zato što stvari moraju da se nazivaju pravim imenom. Ja sam protiv toga da se voditeljke lažno predstavljaju, a mnogo ih je. Ne znam, evo uzmu, napišu ime neke moje koleginice za koju znam da nikad nije napisala jedno pitanje, da nije u studiju uopšte kada vodi program, jer joj se to vidi po faci. Ima facu k’o tele kada postavlja neko ozbiljno pitanje. I ona sebe u nekim novinama potpisuje, ime i prezime, zarez, pa novinarka te i te televizije. Kakva novinarka - dodala je Jovana.

Jovana Jeremić
foto: Emilija Jovanović

Voditeljka je pokušala da definiše šta je to kod nje što se ljudima najviše dopada i zbog čega beleži rekorde u gledanosti svoje emisije:

- Ja privlačim dobar vajb, šta god da uradim, uvek će pozitivno da se završi, jer ja imam dobru energiju i sve u životu što radim, moja energija pokretačka je dobro. Nikada nisam ni prema jednoj osobi osećala negativnost niti mi je negacija bila zvezda vodilja u životu, kao što je mnogima u ovom poslu. Baš suprotno, uvek je to dobro i uvek je to, ja volim da kažem, energija Belog anđela - rekla je ona.

Zatim se osvrnula na uvreženo mišljenje da se danas postaje voditeljka ako se udaš za nekog ko ima mnogo novca ili ako si lepa.

- Ona samo misli o tome kako će da bude 'bjutiful', da bude lepa. E pa drugarice, nije problem u tome što ti misliš da si lepa, ali ja te molim, da ne bismo imali probleme! Da ja budem babaroga, da ja budem neka nadžak žena koja je isfrustrirana, pa to priča javno? Deklariši se ono što si! Da to ako se ti udaš za bogatog tajkuna, uticajnog čoveka iz muzike, glume, politike, ti ne stičeš status elite u svom poslu, jer ti da bi bila elita u novinarstvu ti moraš da budeš Mira Adanja Polak. Mira Adanja Polak nije Mira Adanja Polak jer se udala za nekog, niti zato što ima puno love, nego zato što je Mira Adanja Polak.

Voditeljka se osvrnula i na svoje početke i na jednog čoveka koji je bio njena najveća podrška, a koji joj je, kako kaže, preminuo na rukama.

- Siniša Svilan je jedini verovao u mene. On je imao vrlo važnu ulogu u mom životu zato što je to čovek koji je mene sreo na televiziji kada sam ja počela ozbiljno da se bavim noviarstvom. On je došao da uredi televiziju. On je bio vanserijski urednik i onaj koji je pomagao svim televizijama na rejtingu. On je baš bio televizijski čovek. On je mene bodrio, on je meni uvek govorio: 'Bitno je da budeš ti jer ti imaš nešto što će svi voleti'. Bio mi je strašna podrška. Međutim, sve što se tiče njega je jedna rana kod mene koja postoji. Jedno jutro ja sam krenula da izađem iz redakcije, da odem do toaleta i tad sam ga videla na vratima. Čovek se uhvatio za bravu i u tom trenutku ja sam samo čula prasak. On je pao. Tada je pritrčao jedan kolega, on ga je držao za glavu, a ja sam bila šokirana, nisam znala šta da uradim. Nikad neću zaboraviti taj momenat kada je on izdahnuo, jer ja sam prišla i uhvatila sam ga za noge, jer kad neko ima srčani udar, on drhti. I u momentu kada je izdahnuo, ja sam ga gledala u oči. Kao da je hteo nešto da mi kaže. Ja nisam mogla da verujem da njega više nema - rekla je Jovana Jeremić.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.