TO JE BOLESNO! Bomba iz "Zvezda Granda" otkrila koje muškarce stavlja na CRNU LISTU!
Foto: Privatna arhiva

nova zvezda!

TO JE BOLESNO! Bomba iz "Zvezda Granda" otkrila koje muškarce stavlja na CRNU LISTU!

Otkrila je sve za Espreso.

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Diana Mihajlović proteklog vikenda prošla je dalje u naredni krug takmičenja u "Zvezdama Granda". Ova pevačica je u popularnom šouu dobila brojne komplimente na račun izgleda.

Pošto verujemo da Diana dobija brojne komplimente od muškaraca, nas je zanimalo kako ti komplimenti utiču na njeno samopouzdanje.

– Svaki kompliment mi laska. Postoje muškarci koji na lep način pokažu poštovanje prema lepoj ženi i pohvale je, a takođe ima i onih koji su veoma nekulturni, a samopouzdanje isključivo mogu samo ja sebi povećati i oduzeti. Svako ko pokuša da me ponizi dobija kontra efekat, jer me to samo još više ojača i samopouzdanje raste.

zabava, estrada, Diana Mihajlović
foto: Privatna arhiva

Koliko te muškarci muvaju preko društvenih mreža i da li među tim muškarcima ima i onih koji su oženjeni?

– Naravno da ima raznih. Javljaju se i oženjeni i razvedeni, i stariji i mlađi... Uglavnom je to preko društvenih mreža što ja ne podržavam jer se u ovo vreme mora paziti šta se piše pošto je sve dostupno za sačuvati. Je li ti dešavalod a si na "Instagramu" muškarci šalju svoje fotografije na kojima su goli i kako reaguješ na takve situacije?

– Da, dešavalo mi se više puta da mi stižu takve fotografije muškaraca i ti muškarci naravno idu na crnu listu jer je to po meni bolesno i nepristojno. Molim vas neka se uvede neka vojska da muškarci konačno postanu pravi muškarci.

zabava, estrada, Diana Mihajlović
foto: Privatna arhiva

Koja je najšokantnija za tebe ponuda ili poruka koju si dobila preko društvenih mreža?

– Ne bih mogla da izvdvojim najšokantniju poruku, ali neka budu te neke bračne ponude koje mi svakodnevno stižu. I to mi ujedno i slatko i smešno.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.