DANAS JE UHAPŠEN U VELIKOJ POLICIJSKOJ AKCIJI, A BIO JE VERENIK SRPSKE STARLETE: Redovno ga je posećivala u ZATVORU
Foto: ATA IMAGES

šok!

DANAS JE UHAPŠEN U VELIKOJ POLICIJSKOJ AKCIJI, A BIO JE VERENIK SRPSKE STARLETE: Redovno ga je posećivala u ZATVORU

Bili su na korak do svadbe...

Objavljeno: 20:24h

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta Tijana Ajfon, pre tri godine bila je verena upravo za Milovana.

Među uhapšenima u današnjoj velikoj policijskoj akciji, pored Veljka Belivuka, našao se i Milovan Tadić (33) zvani Miksa, bivši šef obezbeđenja kluba "Tilt".

Tijana Ajfon
foto: Printscreen

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta Tijana Ajfon, pre tri godine bila je verena upravo za Milovana. Da je odnos između njih dvoje bio veoma ozbiljan svedoči i činjenica da je starleta jedno vreme i na svom Instagram profilu promenila prezime u Tadić.

Tijana nije krila koliko je bila opčinjena ovim opasnim momkom:

- Malo ko zna našu priču. Baš ovu noć, igrom slučaja on je bio tu noć u klubu, iz zezanja mi rekao: "Vodim te sutra kod matičara kad si već u venčanici", tada mi je bio drug... I baš ovaj prst bio je uperen ka njemu... I, eto, posle 3 godine baš on je taj koji će me, ako Bog da, odvesti tamo gde je hteo pre 3 godine! Život je čudooo. Volim te ljubavi - izjavila je starleta pre nekoliko godina.

Prema navodima, Milovan Tadić, kome se inače sudi jer je nasmrt pretukao Slobodana Vukića, bio je navodno spreman da policijskim organima oda određene detalje i važne informacije o vođama navijača, tačnije učesnika u krivičnim delima koji su jutros i danas uhapšeni, tvrdi domaći mediji.

Podsetimo Tijanin bivši verenik je već bio u zatvoru. Kada je 2019.godine optužen da je u gaćama krio 31 kesicu kokaina. Starleta tada nije prestajala da plače dok su joj dragog odvodili u pritvor Specijalnog suda u Beogradu

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.