OD TRNJA DO ZVEZDA! LEPA BRENA JE PRE SLAVE ŽIVELA U SIROMAŠTVU: "Doslovno sam bila GLADNA I JADNA..." POTRESNO!
Foto: ATA IMAGES

šok!

OD TRNJA DO ZVEZDA! LEPA BRENA JE PRE SLAVE ŽIVELA U SIROMAŠTVU: "Doslovno sam bila GLADNA I JADNA..." POTRESNO!

Da li ste znali?

Objavljeno:

Lepa Brena bila je najveća muzička zvezda stare Jugoslavije, a njena popularnost ni danas ne bledi, te je i dalje u samom vrhu domaće estrade.

Lepa Brena se proslavila 1981. godine kada je sa grupom "Slatki greh" na "Hit paradi" izvela numeru "Čačak, čačak" i od tog trenutka kreće da živi svoju bajku. Pre nego što je stigla u "Slatki greh", koji se prvobitno zvao "Lira šou" Brena je živela u siromaštvu.

Lepa Brena
foto: Printscreen

- Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest meseci. Sećam se kako sam očajnički štedela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jela sam hleb i jogurt, pa ako sam htela slatko malo sam pošećerila - pričala je Lepa Brena 2014. godine, pa otkrila kako je rešila da promeni život iz korena.

- Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvetlila mozak. Rekla sam sebi: Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke. Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: ‘Pevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja’, Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to - rekla je pevačica, te istakla da bogatstvo i velike kuće ne čine čoveka srećnim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.