LJUBAV NA PRVI POGLED! Izazivaju pažnju gde god se pojave: Manekenka PONOSNO POZIRA SA 12 GODINA MLAĐIM DEČKOM!
Tatjana Dragojević sa partnerom, Foto: Printscreen instagram

Ljubav!

LJUBAV NA PRVI POGLED! Izazivaju pažnju gde god se pojave: Manekenka PONOSNO POZIRA SA 12 GODINA MLAĐIM DEČKOM!

Ponosno pokazuje mlađeg dečka

Objavljeno:

Bivša manekenka i supruga Gorana Ivaniševića, Tatjana Dragović, poslednjom zajedničkom fotografijom s partnerom Vlahom Arbulićem je izazvala mnoštvo komentara punih podrške.

Uvek istančanog ukusa bivša manekenka Tatjana Dragović i ovoga je puta uspela pleniti pažnju na društvenim mrežama.

Naime, povodom imendana svetog Vlahe na Instagramu je pozirala s 12 godina mlađim partnerom Vlahom Arbulićem te privukla mnoge komentare pune podrške.

"Predivni", "Koliko ste divni", "Zgodni, živjeli!", "Kak' ste lijepi" samo su neki od komentara ispod zajedničke fotografije para ispod koje je Tatjana napisala: "Nazdravlje vam Festa! Živio sv. Vlaho!"

Svakom objavom na društvenim mrežama iznova tvrdi da je jedna od najepših Hrvatica, a njena linija ne odaje dojam da je majka čak troje djece; kćeri Amber Mariju (17) i Luce (6) te sina Emanuela (12).

Inače, iz braka s Goranom Ivaniševićem ima još dvoje dece - 17 godišnju Amber Mariju i 12-godišnjeg sina Emanuela. Amber Marija je odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lepa 17-godišnjakinja od oca je nasledila sportski duh, no umesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim nove uspehe. S treninzima je započela još pre osam godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji, Tatjana i Goran.

Od 2014. je u vezi s 12 godina mlađim manekenom Vlahom Arbulićem s kojim je dobila ćerku Luce, a svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića. Arbulić je tada bio student diplomskih studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a navodno su se upoznali u teretani u zagrebačkom Kaptol centru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.