"ČOVEK OD 56 GODINA KOMENTARIŠE DEVOJKU OD 23" Srpska glumica oplela po Đorđe Davidu, poslala mu OŠTRU PORUKU!
Foto: Printscreen Instagram

opa!

"ČOVEK OD 56 GODINA KOMENTARIŠE DEVOJKU OD 23" Srpska glumica oplela po Đorđe Davidu, poslala mu OŠTRU PORUKU!

Zamerila mu...

Objavljeno:

Nedopustivo je da ovako izgledaš sa samo 23 godine. Još uvek moraš da radiš na pevanju, rekao je Đorđe takmičarki u 'Zvezdama Granda'. Međutim, na to je reagovala srpska glumica Isidora Simijonović.

Isidora Simijonović
foto: Printscreen Instagram

U poslednjoj emitovanoj epizodi muzičke emisije 'Zvezde Granda', veliku pažnju privukli su komentari nakon nastupa takmičarke Sanje Todorović (23) i njene protiv kandidatkinje Diane Mihajlović.

Diana Mihajlović
foto: Youtube

Iako je Sanja oduševila žiri izvođenjem pesmama "Dodirni me" grupe Galija te "Bolesno te volim" Nataše Bekvalac, mnogi su komentarisali njen izgled.

Saša Popović (66) istakao je da bi idealan spoj bio Sanjin glas, a Dianina figura, na šta je reagovala pevačica Ana Bekuta (61) rekavši da Sanja može imati Dianinu figuru, ali Diana ne može imati njen glas. Napomenula je i da je vitkost precenjena.

1 / 2 Foto: Yotube

Na njene reči pobunio se član žirija Đorđe David (56), koji je ranije bio Sanjin mentor. Nije mu, kaže, jasno kako bi mogla da se ugoji i tako obuče.

- Nedopustivo je da ovako izgledaš sa samo 23 godine. Još uvek moraš da radiš na pevanju, nisi dovoljno dobra da to sebi priuštiš. Molim vas, čuvaj se, ja sam tvoj obožavalac - rekao je Džordž.

Komentar je imala i Jelena Karleuša (42).

- Čestitam Sanja. Ti si vrhunska pevačica. Moraš da smršaš i poradiš na stajlingu. Svako može da smrša, ne dozvoli da te težina i umorna energija odvrate od cilja da budeš zvezda. Nažalost, u šou-biznisu žene se izuzetno gledaju kroz fizički izgled i ovo je seksistički posao - rekla je Karleuša.

Ali reči Džordža Davida privukle su mnogo komentara na društvenim mrežama. Reagovala je srpska glumica Isidora Simijonović (24).

- 56-godišnjak kaže 23-godišnjakinji da nije tako ukusno kako izgleda. I ovo obično ide na televiziji. Jezivo. Užas - napisala je besna glumica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.