NOVI DEČKO ANE KORAĆ BRAT POPULARNE RIJALITI ZVEZDE?! Uhvaćeni zajedno na večeri, OSMESI I SJAJ U OČIMA PRŠTALI!
Foto: instagramscreen

hmmm...

NOVI DEČKO ANE KORAĆ BRAT POPULARNE RIJALITI ZVEZDE?! Uhvaćeni zajedno na večeri, OSMESI I SJAJ U OČIMA PRŠTALI!

Ostaje nam da saznamo da li je to više od prijateljstva.

Objavljeno:

Već danima glavna tema u medijima je raskid Ane Korać i Davida Dragojevića. Par je svoju vezu započeo u drugoj sezoni "Zadruge", a nakon toga su se i verili.

Mnogi su mislili da će Koraćeva i Dragojević krunisati svoju vezu brakom, ali je par ipak okončao svoj odnos pre nekoliko dana.

Bilo kako bilo, Ana je na svom Instagram profilu, pre sinoćne emisije "Amidži šou" u kojoj je gostovala, objavila fotografiju na kojoj je vrlo prisna sa jednim mladićem, a tri srca govore u prilog tome da je u pitanju novi dečko?

Ana Korać
foto: Instagram

Muškarac koji pozira na fotografiji sa Koraćevom je Stefan Spremo, rođeni brat manekenke i starlete Kristine Spremo, iz Nove Pazove koji živi u Beogradu.

Kristina je dva puta bila učesnica rijaliti programa "Parovi", a u vilu je prvi put ušla zajedno sa pevačem Danijelom Đurićem sa kojim se zabavljala u to vreme. 2012. godine se pojavila u njegovom spotu za pesmu "Zbog tebe".

Ana Korać
foto: Instagram

Mediji su je povezivali sa biznismenom Radoslavom Savatijevićem Keneom i Dejanom Popovićem Tigrom, a slikala se za muški časopis CKM.

Da li su Ana i Stefan više od prijatelja ostaje nam da saznamo.

Ana Korać
foto: Instagram

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.