ŽIVOT PRIČA! USKORO NA VELIKOM PLATNU: Sin pokojnog Mande i mladi Ražnatović naći će se u ULOGAMA svojih OČEVA!
Vojin i Arkan Ražnatović, Foto: Printscreen/facebook

otkriveni detalji!

ŽIVOT PRIČA! USKORO NA VELIKOM PLATNU: Sin pokojnog Mande i mladi Ražnatović naći će se u ULOGAMA svojih OČEVA!

Aleksandar Mandić progovorio je o očevoj životnoj priči.

Objavljeno:

Aleksandar Mandić, sin pokojnog Milenka Mandića Mande, poznatog biznismena devedesetih i velikog prijatelja Željka Ražnatovića Arkana, pretočio je svoju ljubav prema ocu i svoju životnu priču u knjigu koju je napisao.

Aleksandar Mandić, Marina Kotevski
foto: Printscreen Instagram

Naime, Mandin sin je u knjizi "Bilo jednom u Beogradu" napisao priče koje su, kako tvrdi, istinite i sadrži fotografije koje javnost i mediji nikada nisu imali priliku da vide, a ona je u prodaji od pre nekoliko dana.

Aleksandar je za Telegraf Jetset otkrio da bi trebalo po njegovoj knjizi da bude snimljen i film u kojem bi glavne likove, Arkana i Mandu, glumili Vojin Ražnatović i on.

- Kada sam ja ovu knjigu počeo da pišem, Vojin mi je dao punu podršku. Onda je on hteo da napiše neki nastavak, ali smo se nas dvojica dogovorili da ništa ne radi po tom pitaju jer je Vojinu u međuvremenu ponuđeno da snimimo film. Startovao ga je neki tip iz video-produkcije, saznali su ko je i šta je... Priča je bila da se snimi film, odnosno više mini-serija kao neka rekonstrukcija događaja. On bi glumio Arkana, a ja Mandu, svako svog oca, kako bi bilo verodostojno - započeo je Mandić.

Aleksandar Mandić
foto: Instagram printscreen

- Vojin je isti Arkan, ja sam isti Manda. Bili bismo obučeni kao u tom vremenu. Biće malo mučno neke scene da igram, rane su to - dodao je on.

Aleksandar ističe da još uvek ne zna koja je produkcija tačno u pitanju, ali je siguran da je "skupa".

- Produkcija je ozbiljna, rekao je on meni. Ja sa tim slabo baratam, dok se Vojin bolje razume. Ja sam mu rekao ako je to sve i 5% istina što su mu obećali, mi smo uspeli. Ovo sve i dalje važi, nije nikakva fora - istakao je Mandić.

Vojin Ražnatović
foto: Facebookscreen

Kada je u pitanju početak snimanja, ostaje da pre toga "sedne za sto" sa Vojinom Ražnatovićem.

- Vojin je trebalo da dođe ovde i da bude na promociji moje knjige, ali cela situacija sa koronom je to zakomplikovala. Svakako, kada bude dolazio ja ču ga dočekati i dogovorićemo se - zaključio je Aleksandar.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.