LEGENDE DEVEDESETIH! SRPSKE PEVAČICE KOJE SU VOLELE ŽESTOKE MUŠKARCE: Božinovska se čak i tukla zbog ŽAPCA!
Žestoki momci i pevačice, Foto: Privatna ariva / Kurir arhiva / Printscreen: Instagram, Youtube printscreen, Ana Paunković, Damir Dervišagić

VoLELE žestoke momke!

LEGENDE DEVEDESETIH! SRPSKE PEVAČICE KOJE SU VOLELE ŽESTOKE MUŠKARCE: Božinovska se čak i tukla zbog ŽAPCA!

Devedesetih godina bujao je kriminal i folk...

Objavljeno:

Estrada se godinama povezuje sa mafijom budući da su na splavovima gde su nastupali naše pevačice, najčešći gosti su bili upravo ljudi iz kriminala.

Čak su pevačice često i za muževe birale takozvane žestoke momke, od kojih su mnogi tragično završili, što u sukobu sa zakonom, što u međusobnim obračunima kriminalnih bandi i mafijaških klanova.

Legende devedesetih
foto: Printscreen / Youtube / Legende devedesetih

Imidž hrabrog, odvažnog i nedodirljivog, a finasijski dobro potkovanog, koji su imali žestoki momci, svakoj pevačici koja je bila s njima u vezi i te kako je prijao. Takav je slučaj i sa Gocom Božinovskom, za koju se, međutim, zna da je svoje najveće estradne uspehe postigla tek kad više nije živela sa Zoranom Šijanom, smatranog za vođu surčinskog klana. Ali, bolji poznavaoci estradnih dešavanja tvrde da je upravo Šijan „keširao” 30.000 maraka da bi Goca za Grand snimila ploču Okovi, kojom je postigla najveću popularnost.

Goca Božinovska, Zoran Šijan
foto: Privatna arhiva

Posle te ljubavi, Goca je bila 16 godina u vezi sa Nebojšom Tubićem, zvanim Žabak. Spekulisalo da je Gocina veza sa Žapcem bila turbulentna, a pevačica je otkrila da li je istina da ju je Žabac maltretirao dok su bili u vezi.

"Ja sam sa njim provela 16 godina. On nikada ton nije povisio na mene nije, čak sam ja znala da budem naporna i dosadna, da histerišem. On se samo okrene i ode", rekla je Goca u Exkluzivu.

Podsetimo, Žabac je jednom prilikom ispričao kako je Goci njegova devojka jednom napala i nasrnula fizički.

- Zlata i Goca su došle do vile mog prijatelja Džira Smatlika, gde sam ja bio smešten, i tu je nastao pravi pičvajz. Moja prijateljica Vesna umislila je da je sa mnom u vezi i poludela je kada je ugledala Gocu. Proradila je ljubomora i počela je da je provocira. Rekla joj je: "Zašto mi se ne javiš?", na šta joj je Goca odgovorila da se ona ne javlja nepoznatim ljudima. Međutim, ova je dodala da su pričale telefonom i da se odlično poznaju. Goca ju je ignorisala, pa je ova krenula da se sa njom i fizički obračunava. Ja sam sprečio haos. Moglo je svašta da se dogodi, ali to nisam dozvolio - kaže Žabac.

Goca Božinovska
foto: Damir Dervišagić

Pod lupom javnosti bio bračni par Ražnatović. Svetlana Ražnatović tada je bila na vrhuncu karijere, a Željko Ražnatović Arkan imao je dosije u policiji. Najpopularniju srpsku zvezdu nikada nije uspela da pokoleba ni jedna priča o njenom pokojnom suprugu, jer je za nju on uvek bio heroj i patriota.

Ceca i Arkan
foto: Kurir arhiva

Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana, uvek je bio okružen ženama iz srpskog džet-seta, uglavnom pevačicama. Među njima je bila i Ana Nikolić, s kojom je bio u šestogodišnjoj vezi. Pričalo se i da je u njenu karijeru uložio 100.000 evra, a izvori bliski lepoj Paraćinki tvrde da je ona još zaljubljena u njega, te da je pesmu “Mišo moj” posvetila upravo njemu.

Ana Nikolić
foto: preentsreen/ youtube/

Među pevačicama koje su imale veze sa kriminalcima je i Dara Bubamara, bivša supruga Lazara Dugalića Lakija. Laki je svojevremeno bio uhapšen zbog umešanosti u poslove nemačke i austrijske auto-mafije. U prvi mah, Dara je sve demantovala i govorila da su sve priče izmišljotine.

Dara Bubamara
foto: printscreen

Kasnije je priznala istinu kada je javni tužilac grada Bohuma potvrdio da se Laki nalazi u istražnom zatvoru. Veliko venčanje javnost nikada nije videla jer su, u vreme kada najavljivano, Dara i Laki već bili u braku, a spekulisalo se da su se venčali zbog papira jer je Laki imao nemačko državljanstvo, koje je Dari odgovaralo zbog ugovaranja nastupa.

Lazar Dugalić
foto: Facebook

I mlada „Grandova“ zvezda Jelena Kostov, dovođena je u vezu sa Radosavom Savatijevićem Kenetom jer su prilikom njegovog hapšenja, bili zajedno. Ona je tvrdila da su samo prijatelji, a spekulisalo se i da joj je on kupio automobil marke „audi“.

Jelena Kostov
foto: printscreen

I Lepa Lukić je priznala da zbog korektnog odnosa sa Ljubom Zemuncem i Ćentom važila za laficu u srpskom podzemlju.

Lepa Lukić
foto: youtubescreen

Cela karijera pevačice Ivane Tulović Buha, koja je bila udata za svedoka-saradnika u slučaju ubistva Zorana Đinđića, Ljubišu Buhu Čumeta, obeležena je kriminalom, u kojem je i sama "do guše“!

Ivana je bila u braku sa Čumetom s kojim ima ćerku, a razveli su se 2017. godine dok je svedok-saradnik bio u zatvoru. Njihov brak je bio put turbulencija, a sem što joj je finansirao karijeru, Ivana Buha je 2015. godine došla u policijsku stanicu Palilula da prijavi supruga Ljubišu Buhu za nasilje u porodici, koje je, prema njenim rečima, trajalo šest godina od kada su se upoznali. Čume i Ivana razveli su se posle 10 godina braka i od 2017. godine ratuje zbog starateljstva nad maloletnom ćerkom i podelom imovine.

Ivana i Čume
foto: Ana Paunković

Lela Andrić decenijama krije da je početkom devedesetih navodno je bila u vezi sa Đorđem Božovićem Giškom.

Možda bi ovo i dalje bila tajna da se na Fejsbuk profilu „Legende devedesetih“ nije pojavila fotografija na kojoj se bivša pevačica ljubi sa jednim od najopasnijih kriminalaca tog vremena. Koliko su Lela i Giška bili zajedno, i dalje je nepoznato, jer ona ne želi da priča na tu temu.

Lela Andrić, Đorđe Božović Giška
foto: Facebook/Printscreen/Legende devedesetih

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.