LJUBAV NE BIRA POL! SESTRIČINA NATAŠE BEKVALAC SKUPILA HRABROST: Progovorila o GEJ sklonostima!
Zoi, Foto: Espreso.co.rs

iskreno!

LJUBAV NE BIRA POL! SESTRIČINA NATAŠE BEKVALAC SKUPILA HRABROST: Progovorila o GEJ sklonostima!

Mlada pevačica iskreno o emocijama, tetkama, ljubavnom životu

Objavljeno:

Sestričina Nataše Bekvalac, mlada pevačica u usponu, Sara Šekularac koja se u medijima predstavlja kao Zoi, otkrila je da se dosta savetuje sa tetkom Natašom, kao i Kristinom Bekvalac.

- S njima razgovaram jer smo najsličnijeg senzibiliteta i stvarno ih u potpunosti razumem, kao i one mene. Volim da čujem šta imaju da kažu, ne poslušam ih uvek, naravno, što ide na moju štetu, ali osoba sam koja mora mnogo puta da udari glavom o zid pre no što se osvesti -kaže Šekularčeva.

U novom spotu, na vrlo neobičan način ova mlada umetnica i njen tim prikazali su unutrašnju borbu čoveka sa žudnjama, proždrljivošću, a atraktivna Novosađanka, otkriva da se s pomenutom vrstom preispitivanja lično najčešće susreće kada je besposlena.

- Dokolica uglavnom pokreće sve loše kod mene. Dok sam uposlena, sve je super, stoga se trudim da imam što manje vremena za gluposti - kaže pevačica.

U nastavku ona je otkrila koliko novca troši na garderobu, kako se bori s viškom kilograma i da li je posesivna u ljubavi.

- Umem da se zaljubim dva puta nedeljno, ali na kraju dana shvatim da je to neka samoproizvedena kratkoročna euforija, a ne ljubav. Možda sam se jednom stvarno zaljubila, a možda ni tada. Ne znam. Mnogo mi je sve to kompleksno, kao i moje emocije koje mi često nisu jasne - rekla je Zoi.

ZOI
foto: Printscreen Instagram

- Kažu da sam generalno teška osoba, što nije da nije istina, ali mislim da u emotivnom smislu stvarno nisam. Ako postoje poverenje i kompatibilnost, nema potrebe za ljubomorom - dodaje mlada muzička nada.

Za kraj Zoi otkriva da li su joj se nekada žene dopale u emotivnom smislu.

- Trenutno me ne interesuju ni muškarci ni žene, ali svakako da mislim da ljubav ne bira pol -zaključila je ona.

Bonus video:

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.