ZBOG NJE SU SVI LUDELI U VELIKOM BRATU, A ODJEDNOM JE NESTALA: Htela je da promeni život, ALI SE SVE PREOKRENULO!
Foto: Youtube

DA LI JE SE SEĆATE?!

ZBOG NJE SU SVI LUDELI U VELIKOM BRATU, A ODJEDNOM JE NESTALA: Htela je da promeni život, ALI SE SVE PREOKRENULO!

Bivša učesnica rijalitija ostala je upamćena po mnogim skandalima.

Objavljeno:

Crnogorka Dragica Janičić obeležila jednu od sezona rijatija "Veliki Brat" u kom se često svađala sa ostalim učesnicima. Ona sada živi potpuno drugačijim životom i bavi se hortikulturom. U međuvremenu se oprobala i kao pisac mada je sada tome manje posvećena.

- Bavim se hortikultrom iliti cvećarastvom, ponekad i izradom garderobe ručnom. Nemam neko klasično zanimanje. Recimo bavim se kreativnim honorarnim radom i od tog živim - pričala je Dragica. Donela je drastičnu odluku i smršala čak 46 kilograma.

Dragica Janičić
foto: Youtube

Kaže da ne prati televiziju i štampu, oko svega se informiše na internetu, a rijaliti programi je ne zanimaju.

- Po meni jedini rijaliti koji je prosto nemoguće nadmašiti je "Veliki brat", jer to je rijaliti koji je vrlo kvalitetno odrađen eksperiment sa akcentom na psihološkom stanju učesnika i neretko se može pomoći istima da odrastu, sazre, postanu tolerantniji i kvalitetniji ljudi - pričala je Dragica svojevremeno.

Međutim, ovo mišljenje je nije dugo držalo, pa je Janičićeva odlučila da se oproba i u Zadruzi u kojoj se nije dugo zadržala, ali je svakako ostala upamćena po konfliktima, posebno situaciji sa Divnom DNK.

Dragica Janičić
foto: Youtube

U jednom razgovoru, ona je brutalno izvređala Divnu koja joj nije ništa uradila.

- Onaj debil jede! Ja nisam jela ništa 24 sata, a onaj debil je dao 200 dinara i sada jede, nije me ni ponudila! Ima grbu i niko je ne dira! Zabole me ku*ac, bre! Ja mogu da ne jedem! Ali mene boli nepravda - vikala je Dragica.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.