"ČEKAO SAM DA MOJA SLIKA OSVANE U NOVINAMA": Branka Sovrlić se pelcovala sa suprugom, progovorili o POSLEDICAMA!
Foto: Printscreen

smatraju da su doneli dobru odluku!

"ČEKAO SAM DA MOJA SLIKA OSVANE U NOVINAMA": Branka Sovrlić se pelcovala sa suprugom, progovorili o POSLEDICAMA!

- Meni da su tražili 10.000 eura ja bih platio vakcinu jer toliko prijatelja mi je umrlo - rekao je Pašić

Objavljeno:

Pevačica narodne muzike Branka Sovrlić i njen suprug Sadik Pašić među prvima su iz naše zemlje primili vakcinu protiv koronavirusa u Srbiji.

Kako je ispričao Pašić, došli su u red prvog dana vakcinacije za građanstvo u Beogradu, 20. januara, s obzirom da imaju i državljanstvo Srbije.

- Vakcinisali smo se bez ikakvog problema. Primili smo kinesku vakcinu. Meni da su tražili 10.000 eura ja bih platio vakcinu jer toliko prijatelja mi je umrlo. Bio sam na toliko dženaza i sahrana da sam samo čekao da i moja slika osvane u "Avazu". Mnogi s kojima pričam ne shvataju koronu ozbiljno. Umrli su i doktori moji prijatelji koji su i mene lečili - rekao je Pašić.

Navodi da je to bila "najlakša" vakcina koju je u životu dobio.

- Odlično su organizovali, besprekorno. Ima barem 30 kabina. Ispuni se formural s običnim podacima: ime, godište... Pita imate li bolesti, alergija... Nisu mi tražili ličnu kartu, u obrascu piše da li je strani ili domaći državljanin, formalnost je. Dobro je da ljudi znaju da je neko dobio to i da je sve u redu. Traže da se sačeka 15-tak minuta za svaki slučaj. Nisam se nimalo bojao, jedva sam čekao da dobijem - rekao je Pašić.

Sovrlić je kazala da joj je pre vakcinacije malo bilo neugodno.

- Preljubazni su bili svi. Nikakvih posledica nije bilo ni kad sam primila, nimalo me nije zabolelo. Svima preporučujem ko je u mogućnosti da primi vakcinu jer svima želim da budu zdravi. Pre vakcinacije razgovara se s doktorima koji su takođe primili vakcinu - ispričala je Sovrlić.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.