NAŠU POZNATU PEVAČICU ŽELE DA UBIJU! Reagovala odmah POLICIJA, ona u strahu tražila POMOĆ!
Foto: Damir Dervišagić

užas

NAŠU POZNATU PEVAČICU ŽELE DA UBIJU! Reagovala odmah POLICIJA, ona u strahu tražila POMOĆ!

Ona je na svom storiju obavestila da je slučaj prijavila policiji i otkrila da je u jednoj poruci stajalo: "Da bi je trebalo mučki ubiti"

Objavljeno: 21:42h

Pevačica Slavica Ćukteraš prijavila je policiji nepoznato lice koje joj je uputilo nekoliko pretećih poruka na društvenim mrežama.

Ona je na svom storiju obavestila da je slučaj prijavila policiji i otkrila da je u jednoj poruci stajalo: "Da bi je trebalo mučki ubiti".

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen

- Pošto pravi lažne profile i ne prestaje da maltretira, sada će se policija baviti ovom personom. Prijava je predata, uz sve poruke i pretnje - napisala je pevačica, a onda upozorila i ostale:

- Kao nekome ko je javna ličnost, jasno mi je da postoje ljudi koji ne vole mene, moju muziku, moje izjave koje ne razumeju. U redu je da se ne slažete s onim što predstavljam, ali od sada, svako ko pretera, dobiće prijavu. Vama se neću baviti ja, već organi reda - napisala je Slavica.

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen

Profil sa kojeg pevačica dobija preteće poruke je "sebi sam na prvom mestu", što je rečenica koju je izgovorila u emisiji Sanje Marinković "Magazin In", kada je govorila o porodici: "Sebi sam na prvom mestu, pa tek onda dete".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.