KATARINA ŽUTIĆ OTKRILA JOŠ JEDAN TALENAT! Glumica je srećna čime se trenutno bavi, vide se REZULTATI!
Foto: Printscreen

HIT

KATARINA ŽUTIĆ OTKRILA JOŠ JEDAN TALENAT! Glumica je srećna čime se trenutno bavi, vide se REZULTATI!

Katarina Žutić ima mnogo talenata i vredno radi na razvijanju istih, a prošle godine je, kako otkriva, pronašla još jedan.

Objavljeno: 27.01.2021. 10:52h

Naime, glumica je, tokom boravka u vikendici nadomak Beograda koju je nasledila od bake i deke, počela da slika, i to pretežno cveće, letnje pejzaže, more, prirodu...

- Moj otac je čak želeo da upiše slikarstvo, ali je ipak krenuo drugim putem. Imam nekoliko njegovih slika i zaista ih volim. Mislim da sam ovog puta imala vremena da se posvetim jednom delu svoje kreativne ličnosti, pa sam došla do nekih rezultata. Ne želim da zvučim pretenciozno, nisam slikarka - ispričala je Katarina, dodajući da još uvek ne razmišlja o izložbi.

Katarina Žutić
foto: Printscreen

- Prijateljima se uglavnom dopada ono što radim. Naravno, ne pokazujem im propale pokušaje nego samo radove kojima sam relativno zadovoljna. U principu, dosta sam stroga prema sebi i retko sam zadovoljna do te mere da bih to podelila sa nekim, pa bi se moglo reći da od marta do danas imam desetak radova koje me nije sramota da pokažem drugima - dodala je Žutićeva, uz dodatak da joj je majka Svetlana Bojković tražila na poklon za rođendan jedan akvarel.

Katarina Žutić
foto: Printscreen

- Napominjem da moja mama nije likovni kritičar, ona navija za mene, pa možda i nije preterano objektivna. Njoj se dopadala jedna slika, koju sam ja u međuvremenu uspela da pokvarim, pa je dobila neku drugu.

(Espreso.co.rs/Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media