Znam da će me cela Srbija mrzeti, ali evo zašto me nerviraju trudnice, bebe i pelene sa estrade! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

Bebebe!

Znam da će me cela Srbija mrzeti, ali evo zašto me nerviraju trudnice, bebe i pelene sa estrade! (FOTO)

Ne prođe dan, ali bukvalno dan na poslu, ali i u životu da ne vidim naslov "Pogledajte predivnu bebicu toga i toga" ili "Ona je najlepša trudnica na estradi". Ukratko, moje mišljenje "bljuc"
Objavljeno:

Dakle, da počnemo od poznatih trudnica. Nećete nikada, ali nikada videti naslov u negativnoj konotaciji kada je reč o njima. Zamislite čuda, poznate trudnice nemaju muke, nemaju gorušicu, ne povraćaju, ne znoje se. Noge im nikada ne otiču - one su savršene žene.

Selfiji, ali i fotografije koje postavljaju na društvene mreže su prikaz idelanog života. Koji uglavnom ne postoji, ali ne dao vam Bog da to napišete! Kako ja smem da napišem da nema potrebe da pravi "Duck face" jer joj usta nikada neće biti veća od stomaka...ili da verovatno seksi slikom želi da ostavi utisak kod fanova da ne brinu jer će biti opasna "milfara" za nekoliko meseci.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Mislim da bih bila razapeta od strane dušebrižnika i fanova u roku od nekoliko minuta. Ali dajte, ljudi, to svi mislite, samo nećete da kažete ili kažete u komentarima, onako stidljivo! Pa zar vama, majkama, ne ide na živce kada se setite koliko puta ste sebi u roku od 9 meseci govorili "pogledaj kolika sam, sva sam se nadula, užasna sam", a onda pogledate sliku poznate trudnice i pomislite, a zašto ja ne mogu ovako?

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Ne brinite se, one su se "spontano" spremale za fotografisanje jedno 6 sati, čik ih snimite bez šminke? Jedino se to dogodilo Slavici Ćukteraš i nisam mogla a da ne primetim naslove: "Šta joj se desilo?" Alo, ljudi trudna je, i to bez foliranja, to joj se desilo!

foto: Magazin Blic Puls
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.