(UZNEMIRUJUĆE FOTKE) Srpska pevačica JEZIVO I KRVAVI PRETUČENA: Masnice na oku, UNIŠTENA FACA, svuda KRV!
Foto: pretučena žena, printskrin kurir

jezivo!

(UZNEMIRUJUĆE FOTKE) Srpska pevačica JEZIVO I KRVAVI PRETUČENA: Masnice na oku, UNIŠTENA FACA, svuda KRV!

"Neću ti ništa, bog će!"

Objavljeno: 21:56h

Bivša glumica u filmovima za odrasle i nekadašnja učesnica rijalitija "Parovi", koja se poslednjih godina posvetila pevanju, Nevena Hot, oglasila se uznemirujućim fotografijama i porukama na Instagramu, objavivši da je bila žrtva nasilja.

Na fotografijama se vidi da ima masnicu na oku.

Nevena Hot
foto: Instagram

- Nema fotošopa, lice je ovakvo od plakanja, jer sam dozvolila nekome za koga sam mislila da je čovek... Udari me četiri puta... Budite pijani, drogirani... šta god... nema opravdanja da udarite ženu. Nisam dala na sebe do kraja... Žene, nemojte ni vi! Karma uvek dođe po svoje - napisala je Nevena.

Nevena Hot
foto: Instagram

- Ja p**** nisam, pa neću imenovati nikoga, ali udarci jer nisam ćutala, ne dam na sebe i plašim se samo boga... i ovako otečeno oko... nek' ide na čast onom koji je digao ruku na mene, i prijateljima koji su stali na njegovu stranu. P**** udaraju žene! Ja na sebe ne dam i tačka! Ne brini, neću ti ništa! Bog će! Ja se izvinjavam svojim prijateljima. Kad me je njihov prijatelj nazvao f*****, rekla sam mu da je p****, jajara, smrad, pa dobila šamar i plavo ispod oka. Nokat je pukao u samodbrani - dodala je ona, a šte je sve napisala možete pogledati u galeriji:

1 / 7 Foto: Instagram

Podsetimo, Nevenu Hot šira javnost je upoznala kao glumicu iz filmova za odrasle, kada je učestvovala u rijalitiju "Parovi" pre nekoliko godina. Ona je kasnije rešila da promeni zanimanje i poslednjih godina bavila se pevanjem.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.