ZAJMILA PARE OD ZELENAŠA PA HTELA DA SE UBIJE! Glumica Mira Banjac je prošla pravi PAKAO i to sve zbog...
Foto: printsceeen

STRAŠNO

ZAJMILA PARE OD ZELENAŠA PA HTELA DA SE UBIJE! Glumica Mira Banjac je prošla pravi PAKAO i to sve zbog...

Objasnila je zbog čega je u poslednjem trenutku odlučila da ne digne ruku na sebe.

Objavljeno:

Mira Banjac otkriva da je htela da se ubije zbog velikih dugova! Jedna od najpoznatijih srpskih glumica je 1976. godine prolazila kroz najteži period u životu. Situacija je bila toliko strašna da je Mira jednog dana otišla u hotel sa namerom da sebi oduzme život.

Poziv reditelja Išla sam ulicamai plakala i jaukala zbog novčanih problema. Otišla sam u hotel, sela i naručila kafu. Počela sam da pišem oproštajno pismo i htela sam da se bacim sa poslednjeg sprata, čvrsto sam rešila da se ubijem", kaže glumica.

Mira, koja je u to vreme imala 47 godina, objašnjava zbog čega je u poslednjem trenutku odlučila da ne digne ruku na sebe.

Mira Banjac
foto: Prinscreen

"Rešila sam da ipak ne uradim to. Pokupila sam se i otišla kući. Sledeće noći mi je zazvonio telefon, sa druge strane žice bio je reditelj Stipe Delić. Ponudio mi je glavnu ulogu u TV seriji „Marija“ i rekao mi da će mi poslati scenario. Ubrzo mi je na vratima jedan čovek doneo kutiju sa napisanih 13 epizoda. Bio je to kraj mojih muka. Dobila sam posao i ponovo ću moći da zarađujem", ispričala je glumica.

"Zahvaljujući toj ulozi potpisala sam milionski ugovor i uspela da vratim sve dugove. Taj period života bio je moj mrak, ali i pročišćenje. Nakon tog iskustva nikada više ni dinar nisam od nekoga pozajmila. Ne bih to ni sada uradila", dodala je glumica.

Mira Banjac
foto: Pritnscreen

Početak beznađa Zvezda filmova „Varljivo leto '68" i „Lepota poroka“ opisala je kako je uopšte zapala u ogromne dugove.

"Sve je počelo kada sam jednoj gospođi prodala stanarsko pravo stana koji sam tad imala u Novom Sadu. Tako sam u neznanju sebi nanela veliku štetu. Ko je znao da ću zbog toga imati ogromnih problema? Vrlo brzo me je žena tužila i tražila mi novac natrag jer je po zakonu imala pravo na to. Za mene je tada krenuo pravi pakao", priča glumica.

"Nisam više imala taj novac i počela da zajmim. Najviše sam zajmila od zelenaša koji su mi davali pare uz ogromne kamate i bio je to početak mog beznađa. Srećom, na kraju se dobro završilo i uspela sam da se iskobeljam iz tog zla", kaže slavna glumica.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.