SVE JE IZAŠLO NA VIDELO, RASTA SE NAGODIO! Dobio je ovu kaznu, neće mu biti lako!
Foto: Printscreen/jutjub

AU!

SVE JE IZAŠLO NA VIDELO, RASTA SE NAGODIO! Dobio je ovu kaznu, neće mu biti lako!

Prema njegovim rečima, predmet je sada u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, koje će, prema nezvaničnim informacijama, da prihvati već potpisani sporazum sa reperom.

Objavljeno:

Reper Stefan Đurić priznao je da je oko 600 grama skanka koji je policija pronašla u njegovom stanu držao radi lične upotrebe

Reper Stefan Đurić Rasta priznao je da je drogu koja je u oktobru pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora!

Kako Kurir saznaje, očekuje se da sud uskoro usvoji ovaj sporazum i pusti Rastu iz pritvora, u kom je od oktobra 2020.

rasta
foto: Printscreen/Youtube

Prvo tužilaštvo

- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora - objašnjava izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, predmet je sada u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, koje će, prema nezvaničnim informacijama, da prihvati već potpisani sporazum sa reperom.

- Posle sklapanja sporazuma, predmet je dostavljen sudiji za prethodni postupak Višeg suda, koji je trebalo da odluči da li će da ga potvrdi, ali se on oglasio nenadležnim za to krivično delo i predmet dostavio Prvom osnovom sudu - objašnjava sagovornik.

Rasta
foto: Printscreen / instagram

Spremio knjigu iza rešetaka

Stefan Đurić Rasta u pritvoru je od 3. oktobra prošle godine, kada je uhapšen u Beogradu. - U pritvoru je vreme proveo u grupnoj ćeliji, a da nije gubio vreme iza rešetaka, možda najbolje svedoči činjenica da je za ova tri i po meseca iza rešetaka napisao knjigu - kaže izvor Kurira.

Reper i bivši muž pevačice Ane Nikolić, kako je Kurir pisao, uhapšen je u oktobru i već na prvom saslušanju je ispričao da je 600 grama skanka kupio kako bi imao zalihe zbog koronavirusa, a priznao je i da je drogu krio u veš-mašini.

- Ja sam umetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sam promoter i smatram da treba da se koristi kao lek. Nikada ranije kod sebe nisam posedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se jednostavno ukazala prilika da ovu količinu nabavim, a zbog situacije s koronom želeo sam da se obezbedim. Nikad se nisam bavio prodajom, niti marihuane, niti bilo koje druge vrste droge - navodno je rekao tada Rasta.

Koristi 20 džointa dnevno

Prilikom hapšenja policija je u njegovom donjem vešu našla drogu, a marihuana se nalazila i u njegovom kupatilu u mašini za veš. - Nabavio sam nekih 700-800 grama. Nikome nisam davao na korišćenje - rekao je, ali iz razloga bezbednosti nije želeo da otkrije od koga je kupio drogu, koju je, kako je rekao, platio oko 2.000 evra. On je tada otkrio i da koristi oko 20 grama dnevno u 20 džointa. Luka B., koji je uhapšen sa Rastom, kako saznajemo, nagodio se na godinu dana zatvora.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.