ODMAH DOŽIVOTNA! MIA BORISAVLJEVIĆ NEMILOSRDNA OKO SLUČAJA ZLOSTAVLJANE GLUMICE!
Mia Borisavljević, Foto: printscreen

užasno!

ODMAH DOŽIVOTNA! MIA BORISAVLJEVIĆ NEMILOSRDNA OKO SLUČAJA ZLOSTAVLJANE GLUMICE!

Pevačica iznela svoj stav.

Objavljeno:

Opšta pometnja nastala je u javnosti otkako je glumica Milena Radulović javno optužila za silovanje do sada uglednog učitelja glume, scenaristu i reditelja Miroslava Miku Aleksića.

Milena je otpočela sudski postupak protiv Aleksića, a mnoge javne ličnosti sa užasavanjem komentarišu ovo nedelo.

Miroslav Mika Aleksić
foto: DADO ĐILAS

Pevačica Mia Borisavljević oštra je bila u komentarisanju ovog slučaja i smatra da je malo da Aleksić dobije i doživotnu zatvorsku kaznu ukoliko se ispostavi da jeste kriv za ono za šta se optužuje.

Mia Borisavljević
foto: Emilija Jovanović

“Sigurna sam da se tim devojkama, koje se žrtve nasilja, ne zna sta je teže, da li to što su ćutale i živele sa tim ili sada kada su progovorile i u žiži su javnosti svakog dana, pogotovo kada u Srbiji ima dovoljno prostih ljudi da pitaju “gde su bile do sada”, a o ostalim komentarima da i ne govorim. Samo neka pokušaju svi da se stave na njihovo mesto barem 5 minuta ili barem neka zamisle svoje ćerke ili sestre u ulozi žrtve, pa da vidimo kako bi oni odreagovali. Svakako su mnogo hrabre i sigurno im treba podrška javnosti i naroda, onaj ko to ne ume i ne može, barem neka gleda svoja posla. Žao mi je što se taj profesor šetao legalno sve ovo vreme, radio, zarađivao novac i udisao ravnopravno vazduh sa ostalim građanima. Malo će mu biti doživotna kazna jer je već mator, ali ima neko “odozgo” ko će ga dočekati”, rekla je Mia.

Bonus video:

(Espreso.co.rs /Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.