STRAVIČNA ISPOVEST JOŠ JEDNE GLUMICE O SILOVANJU! Ćutala je punih 15 godina, VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI!
Foto: Youtube

ŠOK!

STRAVIČNA ISPOVEST JOŠ JEDNE GLUMICE O SILOVANJU! Ćutala je punih 15 godina, VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI!

Otvorila dušu...

Objavljeno:

Hrvatska pozorišna i filmska glumica Dora Lipovčan ohrabrena priznanjem beogradske glumice Milene Radulović da ju je silovao profesor glume Miroslav Mika Aleksić dok je bila maloletna, iznela je na svom Fejsbuk profilu svoju ispovest.

DORA LIPOVČAN
foto: Facebook

Lipovčan je napisala da je silovana znatno pre nego što je počela da se bavi glumom, a počela je, kaže, još u detinjstvu.

"U poslu sam verovatno imala sreće da nikad nisam postala meta predatora, možda i zato što sam to iskustvo nosila kao krvareći ožiljak od pre i što sam dotada već razvila odbrambene mehanizme koje bi svakog sa takvim namerama jasno na prvi pogled uverili da će se loše provesti ako ikada stavi ruku na mene...", napisala je Lipovčan.

Priznala je da toliko besa nosi u sebi od detinjstva i dodaje da je ćutala punih 15 godina pre nego što je otišla u policiju.

"I ne, nisu ga zatvorili, bilo je prekasno i nije bilo dovoljno dokaza za sud... Ali sam bar progovorila... Od tad mi duša malo manje krvari...", napisala je, između ostalog, Dora, prenosi Tanjug

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.