NAŠ POZNATI GLUMAC ZAVRŠIO NA LEKOVIMA ZBOG PRIČE O ALEKSIĆU! Tvrdi da se BROJ ŽRTAVA POVEĆAVA svakog sata!
Foto: Youtubescreen

šok

NAŠ POZNATI GLUMAC ZAVRŠIO NA LEKOVIMA ZBOG PRIČE O ALEKSIĆU! Tvrdi da se BROJ ŽRTAVA POVEĆAVA svakog sata!

Peletu je pozlilo dok je iz prve ruke slušao svedočenje mladih glumica koje odreda optužuju Aleksića za silovanje i bludne radnje

Objavljeno:

Domaću javnost potresla je vest da je glumica Milena Radulović optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, a ona je danas u Palati pravde i dala izjavu o celom slučaju. Nakon Mileninog priznanja i glumica Iva Ilinčić priznala je da ju je scenarista seksualno zlostavljao, a njega je prijavilo za isto još nekoliko devojaka.

Slavni glumac Dragan Petrović Pele priznao je da ga je potpuno slomilo kada je od svojih učenica čuo šta se sve dešavalo u školi u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Peletu je pozlilo dok je iz prve ruke slušao svedočenje mladih glumica koje odreda optužuju Aleksića za silovanje i bludne radnje.

“Iva, nažalost, nije jedina koju je Mika zlostavljao. Nekoliko mojih učenica se javilo i ispričalo šta su proživele u toj školi. Bio sam šokiran. Rekao sam im da sam uvek tu za njih i da sam im na raspolaganju 24 sata što god da im treba. Znam da se posle Milene Radulović i Ive još devojaka javilo policiji. Čuo sam da se broj Aleksićevih žrtava povećava iz sata u sat”, kaže slavni glumac i dodaje da ga je to veoma potreslo.

Dragan Petrović Pele
foto: youtubescreen

“Uznemirio sam se kada su mi studentkinje ispričale na koji način su zlostavljane. Želele su da to od njih čujem, a ne da saznam iz medija. Potpuno sam se slomio kada sam čuo šta su preživele, obuzelo me je osećanje stida. Ništa o tome nisam znao, niti sam naslućivao. Morao sam da pojačam terapiju, jer mi zbog svega ovoga adrenalin čas skače, čas pada. Šta mislite kako mi je bilo kada sam sve te jezive priče slušao iz prve ruke? Nisam znao šta toj deci da kažem, kako da im priđem, zadesilo me je nešto sasvim nepoznato i razarajuće, nešto što poražava do nogu”.

Pele ne želi da otkriva imena ostalih svojih studentkinja koje su preživile Mikino zlostavljanje, ali naglašava da je reč o mladim devojkama.

“Sve Aleksićeve žrtve su bile na početku karijere, veoma su mlade i tek su krenule da krče put u ovom poslu. A posle svega što im se dogodilo, treba da ostanu zdrave i prave, fizički i mentalno, a ne da im se glumački svet zgadi još na prvom koraku. Bojim se da je toliko strašno to što su te devojke preživele u Mikinoj školi da takav zločin nikada neće moći da zaborave”, rekao je slavni glumac u jednoj emisiji, a prenosi portal Objektiv.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.