"BILO JE I SUZA" Novinar otkrio da je sa svega ŠEST GODINA imao neprijatno iskustvo sa Aleksićem, ŠOK DETALJI PRIČE
Foto: Youtube

JEZIVNO

"BILO JE I SUZA" Novinar otkrio da je sa svega ŠEST GODINA imao neprijatno iskustvo sa Aleksićem, ŠOK DETALJI PRIČE

Sramno

Objavljeno:

Nakon šokantnog, potresnog svedočenja glumice Milene Radulović, koja je posle mnogo godina zajedno sa još 5 glumica prijavila prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, digla se ogromna prašina u domaćoj javnosti. Milenin korak ohrabrio je i njenu koleginicu Ivu Ilinčić, koja je takođe prijavila Antića za seksualno uznemiravanje.

Sve se to, prema navodima, dešavalo u poznatoj školi glume u samom centru Beograda. Aleksićevu školu pohađali su brojni danas poznati i popularni glumci, voditelji i deca javnih ličnosti, i mnogi od njih su saglasni u jednom - da i danas imaju brojne traume od učitelja i njegovih nastavnih metoda, koje su u domaćoj javnosti okarakterisane kao monstruozne.

Miroslav Mika Aleksić
foto: Dado Đilas

Takozvane "Mikine zapovesti", kontinuirane psovke i vređanje dece, kao i Mikino: "Marš na umivanje!" zgrozile su javnost, nakon što su na društvenim mrežama postali viralni stari snimci s nastave u pomenutoj školi.

Istu je svojevremeno pohađao i novinar Pinka Milan Raonić - u školu glume Mike Aleksića došao je sa samo šest godina, a istu napustio već posle godinu dana zbog toga što je, kako kaže, učitelj bio prestrog.

Milan Raonić
foto: Youtube

- Kada nešto zgrešiš ili, eto, na primer, ne napišeš domaći, onda te tako pred našom grupom polaznika malo izvređa, na neki način spusti i kaže:"Ajde sad na umivanje". To je bio svojevrsan odlazak u ćošak. Bilo je suza... - prisetio se Raonić.

Loša iskustva imale su brojne javne ličnosti, koje su svoje utiske prethodnih dana delile s medijima i pratiocima na društvenim mrežama.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.