"STRAŠNO GA SE PLAŠILA"! PRAVA ISTINA O CECINOM ŠIŠANJU NA KRATKO: Sve je davno OTKRIVENO ali su mnogi zaboravili!
Foto: Printscreen Instagram

velika ljubav!

"STRAŠNO GA SE PLAŠILA"! PRAVA ISTINA O CECINOM ŠIŠANJU NA KRATKO: Sve je davno OTKRIVENO ali su mnogi zaboravili!

Zaboravili ste kako je sve bilo.

Objavljeno:

Iako su prošle decenije otkad se folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ošišala na kratko, ova njena frizura još uvek je tema brojnih rasprava i povod za glasine i priče koje ne prestaju ni dan danas.

Kao što su i sami više puta pričali, Svetlana Ražnatović i njen pokojni suprug Željko Ražnatović, poznatiji kao Arkan, zaljubili su se na prvi pogled.

Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu “Interkontinetal”, gde mu je i ona odmah zapala za oko.

Spojio ih je Oliver Mandić, koji je angažovao Cecu i Džeja da pevaju na proslavi, a ona je tada imala tremu o čemu je pričala gostujući u emisiji “Maksovizija” na TV Pink 1996. godine.

Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen Youtube

– Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Kada je trebalo da pevam sa Džejem, za Dan garde – rekla je Ceca gostujući na Pinku 1996. godine.

– Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali – izjavio je Arkan tada, a onda ga je Ceca prekinula:

– Nije bilo tako, bilo je: “Daj da upoznam tu devojku Cecu”, umilnim glasićem i dodao je: “Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je”. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku – govorila je Ceca 1996. godine u emisiji “Maksovizija”.

Nakon straha, usledila je ljubav i svadba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.