LJUBI PANTOVIĆ UŽASNO PRETE, REAGOVALI I NADLEŽNI ORGANI! Ona se BESNA OGLASILA, sledi POTPUNI POKOLJ! (FOTO)
Foto: Instagram

šok!

LJUBI PANTOVIĆ UŽASNO PRETE, REAGOVALI I NADLEŽNI ORGANI! Ona se BESNA OGLASILA, sledi POTPUNI POKOLJ! (FOTO)

Strava i užas..

Objavljeno:

Ljuba Pantović, nekadašnja učesnica "Zadruge", zbog svojih oprečnih stavova i toga što nema dlake na jeziku često je na meti udara svojih pratilaca na društvenim mrežama, koji neretko sebi daju za pravo da na njen račun iznesu najgnusnije uvrede, ali i pretnje. Ljuba je tome konačno rešila da stane na put, te je javno zapretila i najavila obračun sa njima, i to preko nadlažnih institucija.

- Za tastatura mafiju: to što pretite u inboks (i d*kate verovatno uz to) vam neće ništa doneti osim policije na vratima. To što su vas roditelji zlostavljali ili vas deca pljuvala i tukla u školi nije moj problem, već problem psihijatrijskih ustanova. Ja se g*vnima ne bakćem, tako da d*vajte ga i pozdrav od mog advokata - u dahu je napisala Ljuba na Instagramu, da bi se potom izvinila deci zlostavljanoj od strane roditelja.

- Meni je jako žao dece koju su roditelji zlostavljali (oni su isključeni iz prethodnog storija), ali kad izrastu u duplikate zlostavljača i pomisle da mogu da nastave "lanac agresije i bezobrazluka", onda ih ne žalim uopšte! Onda sve đuture na prevaspitavanje i u zatvor - dodala je ona.

(Espreso.co.rs/E.Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.