DIVNA JE PRED SMRT UPUTILA DVE BITNE REČENICE JELENI KARLEUŠI! Pevačica sada sve objavila JAVNO, ovo je PRETUŽNO!
Foto: Printscreen

jeza da te uhvati

DIVNA JE PRED SMRT UPUTILA DVE BITNE REČENICE JELENI KARLEUŠI! Pevačica sada sve objavila JAVNO, ovo je PRETUŽNO!

Jelena se osvrnula i na svoju majku Divnu, koja je preminula u martu 2019. godine, i otkrila koliko se ona brinula za nju u tom teškom periodu

Objavljeno: 16:20h

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu gde je priznala fanovima kroz šta je sve prošla zbog priča o navodnoj aferi sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Jelena se osvrnula i na svoju majku Divnu, koja je preminula u martu 2019. godine, i otkrila koliko se ona brinula za nju u tom teškom periodu.

- Moja majka...pre dve godine...malo pre nego što je umrla u brigama za svoje dete. Dve godine kasnije, isto vreme, isti poremećeni ljudi i dalje napadaju moju porodicu i pišu bolesne laži - navela je ona i dodala:

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

- Iako sam podnela 152 tužbe, njihova mržnja i opsesija mojom porodicom nema kraja... Neka sudbina bude milostiva prema njima i njihovoj deci, jer slepi od zla i mržnje ne znaju šta čine.

Karleuša je takođe podelila Divninu objavu od pre dve godine u kojoj je podržala svoju ćerku i napomenula da su pripadnici sedme sile plasirali laži o njoj.

- Vreme će završiti svaku priču, ono će uvek reći pravu istinu. Vreme ništa ne ostavlja nedovršeno! Novinari, sad se lepo okrenite Putinu...ili su vam ove laži i nameštaljke draže? Jelena voli te mama najviše na svetu!!! - piše u Divninoj objavi iz 2019.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.