ZOVU GLUMICE USRED NOĆI DA DOĐU NA KASTING! Najčešće vrbuju STUDENTKINJE, sve se dešavalo u SRBIJI - JEZIVI DETALJI
Foto: Printscreen/jutjub

tragično

ZOVU GLUMICE USRED NOĆI DA DOĐU NA KASTING! Najčešće vrbuju STUDENTKINJE, sve se dešavalo u SRBIJI - JEZIVI DETALJI

On je otkrio da su studentkinje izložene velikim neprijatnostima, kao i da "ljudima ne bi bilo dobro kada bi saznali ko to sve radi"

Objavljeno:

Glumica Milena Radulović optužila je učitelja glume Miku Aleksića za silovanje. Ovim povodom se oglasio veliki broj javnih ličnosti, a jedna od osoba koja je progovorila o maltretiranju studentkinja glume i glumica je i glumac i voditelj Dragan Marinković Maca.

On je otkrio da su studentkinje izložene velikim neprijatnostima, kao i da "ljudima ne bi bilo dobro kada bi saznali ko to sve radi".

Maca
foto: Printscreen youtube Zadruga

- Ja ću biti vrlo iskren, bolno direktan, užasna je stvar i užasna optužba. Postoje ljudi koji će istražiti, ne treba ljude stavljati pred svršen čin. Kad bi pričao ko sve zove glumice na kasting u 10 uveče, ne bi vam bilo dobro - rekao je Marinković u jednoj emisiji i nastavio:

- Ta vrsta bezobrazluka je tačna, ali o ovom slučaju ne želim da govorim. Studentkinje su izložene takvim neprijatnostima od strane i glumaca, šmekera i producenata to je tačno. Bio sam prisutan kada su takve džukele i stoka bezobrazna polu pijana zvala te mlade glumice studentkinje na kastinge - rekao je Maca i dodao da su devojke izložene su neprijatnostima da bi došle do neke uloge u pozorištu, filmu.

- Glumci, veliki šmekeri, kad bih rekao ime, videli biste šta je skandal. Zovu da dođu u kafanu na kasting. To je normalno, bez srama. Bio sam prisutan kad je jedna moja koleginica imala takav poziv od jedna popularne osobe i veoma bitne u našem svetu. To postoji, nema laži. To nije retkost, nažalost. Tako je i u svetu mode, manekenstva, u svetu glume, to je tako - rekao je glumac i dodao da Miku Aleksića ne zna, "ali ne razume šta se čeka".

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen

- Bilo je profesora na mojoj akademiji koji su bili bahati, imali su nepedagoški odnos prema svojim studentima, to je jednostavno tako. Glumci, kultura, to nema veze, ne mora biti. Živomo u svetu lažnog morala, predrasuda, okruženi smo time i to je činjenica i nije od juče. Od zapošljavanja, pozorišta, filma, mode, revija, svuda možeš naleteti na budale koje vas uslovljavaju odlaskom u krevetu da bi profitirao. Mi smo još patrijarhalno društvo, ja to nisam doživeo, imao sam nekih nepristojnih ponuda, ali ne uslovljavanje. Postoji milion i jedan način, ne mora biti samo seksualna neravnopravnost, te sekcije te uslovljavaju da bi negde igrao, radio, to je fakat i činjenica, to je nažalost normalna pojava, bio sam prisutan i znam milion slučajeva. Do pobede i stop nasilju - izjavio je Marinković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.