NAŠA POZNATA PEVAČICA NA METI PROGONITELJA! Stalno zove i nudi joj 5.000 EVRA ZA INTIMNE ODNOSE!
Foto: printcreen

ŠOM

NAŠA POZNATA PEVAČICA NA METI PROGONITELJA! Stalno zove i nudi joj 5.000 EVRA ZA INTIMNE ODNOSE!

Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga

Objavljeno:

Goca Božinovska uspela je sve da zaprepasti novom izjavom u javnosti.

Naime, ona je u jednoj emisiji progovorila o nepristojnim porukama koje dobija na društvenim mrežama.

- Cena koja je? Pa je l’može za 5.000? Za intimne odnose mi nude toliko, ne verujem da bi me šetao i vodio za taj novac. Tako ima budala svakakvih, u evrima normalno - rekla je Goca za "Kurir".

Svi su se nakon ovih rečenica začudili i zapitali kako je to moguće, a onda je pevačica dodala da je uglavnom muvaju mlađi momci.

Goca Božinovska
foto: Printscreen

Ona je govorila na temu dvostrukog života među partnerima, koju je proživela, te je dala savet ženama koje se našle u sličnoj situaciji.

- Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savet svakoj ženi - pustite muževe da žive svoj život, tako ćete pre sačuvati brak - rekla je Božinovska u Nacionalnom dnevniku na Pinku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.