BRUTALNE REČI ANE MIHAJLOVSKI: Šta je žena SVE REKLA! Oglasila se posle 'SLUČAJA ALEKSIĆ' i objasnila neke stvari!
Foto: Printscreen

BRAVO

BRUTALNE REČI ANE MIHAJLOVSKI: Šta je žena SVE REKLA! Oglasila se posle 'SLUČAJA ALEKSIĆ' i objasnila neke stvari!

Ana se oglasila na Instagramu i podržala Milenu pa poručila...

Objavljeno: 17.01.2021. 22:55h
  • 3

I voditeljka Ana Mihajlovski oglasila se nakon što je glumica Milena Radulović optužila profesora glume, režisera i scenaristu Miroslava Miku Aleksića za silovanje.

Ana se oglasila na Instagramu i podržala Milenu, te poručila da će svi oni koji su ikada slično uradili nekome snositi posledice, ističući da je silovanje "krajnji zločin nad ženom".

Ana Mihajlovski
foto: instagramscreen

"Znam da sada svako ima nešto da doda i kaže, ali važno je reći - silovanje je krajnji zločin nad ženom. Nažalost, postoji više vrsta seksualnog uznemiravanja koja ostavljaju trajne posledice na život ženskog bića. Zato ne zaboravite - nadređeni ili autoritet bilo koje vrste ne sme da vam šalje lascivne poruke, ne sme da vam postavlja intimna pitanja, ne sme da nasrće na vas kako bi vas poljubio, ne sme da vas fizički dodiruje, ne sme to ni da predloži, ne sme da vas tera na privatan sastanak sa svojim prijateljima ili drugim moćnicima, ne sme da ima bilo kakve vrste seksualnih insinuacija, ne sme da traži od vas bilo kakve vrste seksualnih usluga zarad poslovnog napretka, ne sme ništa od toga da mu padne na pamet, jer sve to je krivično delo zbog kog se ide u zatvor i bilo šta od toga treba odmah prijaviti nadležnim institucijama", napisala je Ana i dodala:

Ana Mihajlovski
foto: instagramscreen

"Svi oni koji su ovo ikada ikome radili neka se plaše jako, jer ma koliko vremena prošlo, nikada ne znaju kada će još jedna žena biti hrabra kao Milena".

Ana Mihajlovski
foto: instagramscreen

Podsetimo, glumica Milena Radulović (25) je u potresnom intervjuu istakla da ju je profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, te da se to nije dogodilo jednom, već da se ponavljalo. Njegovu školu glume pohađala je šest godina.

U međuvremenu su i druge devojke dale izjave u policiji gde su ispričale detalje o silovanju i seksualnom uznemiravanju za koje tvrde da su doživele, a među njima je i bivša učenica Aleksićeve škole glume, Sara Zeljković, koja ja otkrila detalje svojih traumatičnih iskustava.

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media