SINDI JE MORALA DA GA PRIJAVI! Bivša modelsica trpi VELIKE POSLEDICE, a nakon afere MIKA ALEKSIĆ je progovorila!
Foto: youtubescreen

STRAŠNO

SINDI JE MORALA DA GA PRIJAVI! Bivša modelsica trpi VELIKE POSLEDICE, a nakon afere MIKA ALEKSIĆ je progovorila!

Bio je jako veliki pritisak, svaka žena koja trpi bilo kakvo nasilje treba da prijavi da se jednom za svagda stane na put - rekla je Sindi.

Objavljeno:

Tokom današnje emisije "Premijera - Vikend specijal" o nasilju koje je doživela progovorila je i Ivana Stamenković Sindi, a sve zbog toga što je juče eksplodirala vest da je glumica Milena Radulović optužila svog učitelja glume Mike Aleksića da ju je silovao.

- Istina je, svi znaju da se ja borim za prava žena i da apelujem da se zakon promeni i da se ljudi kažnjavaju u vezi toga. Borac sam da se svako nasilje prijavi. Ja sam osetila i fizičko nasilje i oduzeto mi je dete i o nepravilnostima u sudu, ali nadam se da će naša država obratiti pažnju na to i da će nasilnici biti kažnjeni. Imala sam posledice, ali ne treba se plašiti država to treba da sankcioniše i da se žene ne plaše da nasilje prijave. Bio je jako veliki pritisak, svaka žena koja trpi bilo kakvo nasilje treba da prijavi da se jednom za svagda stane na put - rekla je Sindi, a potom otkrila koliko često sada viđa svoju ćerku:

Ivana Stamenković
foto: Dragana Udovičić

Deta viđam onoliko koliko je sud odredio, ona je sad velika, pa su se neke stvari promenile, tako da je sad okej. Dok je bila mala nisam htela da je opterećujem sa tim, niti da to oseti, nadam se da sam je dobro vaspitala, izrasla je u lepu, pametnu devojčicu koja razume neke stvari, a nadam se da to nije ostavilo posledice na njenu psihu.

Sindi je otkrila da li se i danas druži sa Sandrom Meljničenko.

Nije se promenila, 10 godina smo bile nerazdvojne, želim joj sve najbolje. To je interesantna tema jer je ona sa čovekom koji je jako imućan - dodala je Sindi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.