SVI SMO GLEDALI KAKO SEKA SOČNO LJUBI OVOG DEČKA! On je danas POZNATI DOKTOR, vrlo je uspešan i neprepoznatljiv!
Foto: Printscreen Instagram

otkrivamo!

SVI SMO GLEDALI KAKO SEKA SOČNO LJUBI OVOG DEČKA! On je danas POZNATI DOKTOR, vrlo je uspešan i neprepoznatljiv!

Njih dvoje su svi voleli da vide zajedno!

Objavljeno:

Film "Rokenrol uzvraća udarac", poznat i kao "Mi nismo anđeli 3" je treći nastavak kultnog ostvarenja "Mi nismo anđeli". Međutim, ovaj nastavak odstupa od prethodna dva, jer se zasniva na priči Srđana Dragojevića „Dan kad je crk‘o Maršal“, i glumi značajno izmenjena glumačka postava u odnosu na prethodna dva filma.

Jedna od protagonista filma je folk pevačica Seka Aleksić koja ima manju ulogu, a glavu ulogu pored Nikole Pejakovića (Borko Pavić Dorijan) tumačio je mladi Zlatko Rakonjac koji se odlično snašao u ulozi tinejdžera Marka.

Seka Aleksić
foto: Youtubescreen

Borko Pavić Dorijan je sredinom sedamdesetih godina prodao dušu Đavolu kako bi u Jugoslaviji postao rok zvezda i stekao bogatstvo i slavu. Marko i Dorijan menjaju mesta, bolje rečeno tela, i Seka tada "pada" u ruke smušenog Marka koji nije ni svestan šta ga je snašlo, prenosi "Pulsonline".

Nakon ove uloge, Zlatko se pojavio u filmovima "Ne skreći sa staze" i "Na lepom plavom Dunavu", a glumio je i u nekoliko epizoda serije "Žene sa Dedinja", a trenutno možemo da ga vidimo u serii "Urgentni centar".

Seka Aleksić
foto: Youtubescreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.