PREKINULA ĆUTNJU! Kasandra zbog OPAKE BOLESTI NIJE MOGLA NI DA HODA: Ispričala protesnu borbu za život!
Foto: Printscreen

šok!

PREKINULA ĆUTNJU! Kasandra zbog OPAKE BOLESTI NIJE MOGLA NI DA HODA: Ispričala protesnu borbu za život!

Kraljica bivše CRO plesne scene govorila je o svom životu daleko od svetla pozornice

Objavljeno:

Davorka Ručević (48), javnosti poznatija kao Kasandra, nakon dugog života u medijskoj ilegali dala je intervju u kojem je govorila o svom životu daleko od scene i mnogim spekulacijama koje su kružile po završetku njene muzičke karijere.

- Živa sam, zdrava sam, it’s OK - izjavila je za 24 sata i svojim dubokim i zavodljivim glasom, koji ju je lansirao na tron nekadašnje CRO dance scene, otkrila da živi s majkom na zagrebačkom Bukovcu.

- Sa scene sam otišla jer nisam htela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kafu s frendicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I što ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima - govori Kasandra.

Kasandra
foto: Printscreen youtube

To je bolest koja se, objašnjavaju lekari, javlja od malih nogu i može poremetiti menstrualni ciklus. Ako se ne leči, to takođe može dovesti do neplodnosti. Najčešće je kod žena koje nisu rađale, a ciste se uklanjaju hormonalnom terapijom ili laparoskopskom hirurgijom.

Do nedavno je radila u kompaniji od kuće, ali nije želela da otkrije šta tačno. - Nisam morao da plaćam režije, a uskočila je i moja mama. Stavio sam nešto po strani, ništa posebno. A sad imam nešto u banci. Zapravo uživam u plodovima svog rada - kaže Kasandra.

- Još uvek sam vitka i visoka, te silikone sam izvadila samo iz usana dr Džepine. Nisam više tako naduta - rekla je.

U kontaktu je sa samo nekoliko bivših kolega sa estrade. Povremeno im, kaže, piše. - Da li bih se vratio na scenu? Mene privlači muzika, imam muzičku školu. Ali sada su neke druge stvari važnije ..., rekla je Kasandra za 24 sata.

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.