SVE MORA DA SE REŠI NA SUDU! Jedan dobio 10 puta više od drugih - OVO JE SUROVA ISTINA o povratku BIJELOG DUGMETA!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

šok

SVE MORA DA SE REŠI NA SUDU! Jedan dobio 10 puta više od drugih - OVO JE SUROVA ISTINA o povratku BIJELOG DUGMETA!

- Tražio mi je 100.000 evra. Sud je presudio u njegovu korist, ali na mali iznos, sve zajedno sa troškovima je bilo oko 5.000 evra - zaključio je menadžer

Objavljeno:

Estradni menadžer Raka Marić je u poslednjem intervjuu progovorio o saradnji sa čuvenim rok sastavom Bijelo dugme.

- Bio sam zadužen za Tifu (prim.aut. Mladena Vojičića). Sećam se, posle koncerta u Vršcu, video sam da ga nema u sobi. Bila je ponoć. Ja u auto i pitam jednog taksistu ima li neka kafana koja radi u ovo doba noći, a on mi kaže da ima jedna, ali je rupa - počeo je priču Raka u emisiji Šta sam tebi i ko sam sebi, kako prenosi Kurir.

- Odem i parkiram se, čujem Lipe cvatu, ja ulazim, a Tifa na stolu, oko njega neke face, dižu čaše, a on peva. I u Skoplju smo imali problem. Nije mogao da stoji na bini. Nije mogao da peva. Goran (prim.aut. Bregović) je nosio one velike cipele. Udarao ga je u kolena, ali ništa.

Bijelo dugme
foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Povratnički koncerti 2005. godine su bili moja ideja, ali sam Goranu rekao da hoću sva tri pevača. Razgovarao sam sa svima i dogovorio se. E, onda Bebek (prim.aut. Željko) počne da me ucenjuje, neće da potpiše ugovor, vidim da izbegava, da bi na kraju Goran rekao: Ma, teraj ga, ne treba mi - dodao je Marić.

- Ja sam rekao da mi nije to to ako njega nema, hoću da imam svu trojicu. Bebek me je stavio pred zid, pristao sam na nenormalne uslove, dao sam mu deset puta veći honorar nego Alenu (prim.aut. Islamoviću) i Tifi. Dve godine kasnije me je tužio jer sam izdao video-zapis tih koncerata bez njegovog pristanka.

- Tražio mi je 100.000 evra. Sud je presudio u njegovu korist, ali na mali iznos, sve zajedno sa troškovima je bilo oko 5.000 evra - zaključio je menadžer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.