KOMŠIJE SVE OTKRILE, DARKOVO IMANJE VREDI MILIONE! Onda su se dotakli njegovih POROKA, ŠOKANTNI DETALJI!
Foto: instagramscreen

AUUUU!

KOMŠIJE SVE OTKRILE, DARKOVO IMANJE VREDI MILIONE! Onda su se dotakli njegovih POROKA, ŠOKANTNI DETALJI!

U rodnom kraju pevača Brestaču, tri kuće jedna do druge sve su u vlasništvu Lazića.

Objavljeno:

Meštani Brestača gde pevač živi kažu da im je prirastao srcu i da je dobar momak, ali ne mogu njegove poroke i ponašanje da opravdaju uvek.

Pevač Darko Lazić u poslednje vreme je često tema medija, zato smo odlučili da posetimo mesto u kojem živi i od komšija saznamo kakav je privatno. U rodnom kraju pevača Brestaču, tri kuće jedna do druge sve su u vlasništvu Lazića. Jedna od pokojnog oca Milana, druga od brata Dragana i ona najveća je zapravo Darkova. Kako komšije tvrde imanje vredi milione.

Darko Lazić
foto: Instagramscreen

- Imaju veliko imanje i na njemu tri kuće. Šuškalo se po selu da vredi milione, ali je nepristojno zalaziti ljudima u džep. Darko je pevao brojna veselja gde je zgrnuo ogroman novac. Nije jednostavno baviti se pevanjem, ali onaj ko ume, što da ne živi lepo od ovog posla. Darkova je najveća kuća i još uvek je u izradi. Nema fasadu i još je ostalo dosta toga da se uradi oko nje i unutar nje. Znam da je nameštaj skupocen i da su ga uvozili iz raznih zemalja. Marina je to birala sve sa ukusom – tvrdi komšija koji dobro poznaje porodicu Lazić.

Jedna od komšinica iz ulice pored kaže kako je Marina uspela Darka da smiri, ali da i dalje brzo vozi i pije.

Darko Lazić
foto: Kurir/ Ana Paunković

- Uspela je njega Marina da smiri. Vidite kako je porodičan čovek i koliko toliko se drugačije ponaša. Problem je što i dalje brzo vozi ulicama. Voli motore, automobile, vidi se da je to njegova strast. Čula sam da voli i da popije koju. Ne bi trebalo da pije od kada je ugradio balon u želudac. Mora još da se primiri, ako želi da se potpuno posveti Marini i Alekseju – govori komšinica.

U obližnjim prodavnicama prodavačice tvrde kako je Darko ljubazan, ali da se na njegovom licu primeti bol i tuga za ocem. Kažu da su mu oči pune suza jer svakodnevno plače zbog gubitka koji je svež.

Darko Lazić
foto: Instagramscreen

Otac mu je imao zdravstvenih problema

Jedan od prvih komšije koji zarad dobrih susedskih odnosa nije želeo da se slika, kaže kako je Darkov pokojni otac Milan već imao problema sa zdravljem pre nekoliko godina.

- Uništila ga je operacija želuca. Nažalost je otišao i tu nema povratka. Pre par godina je bio u životnoj opasnosti kada je doživeo infarkt. To je sve od kilaže. Voleo je dobro da popije i pojede, kilogrami su se sami taložili i sve je to uticalo na njegovo zdravlje – kaže komšija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.