HARMONIČAN BRAK, ČETVORO DECE: Bivši fudbaler nakon Sani Armani oženio je devojku iz filma "Vidimo se u čitulji"!
Foto: Prinstcreen

šok!

HARMONIČAN BRAK, ČETVORO DECE: Bivši fudbaler nakon Sani Armani oženio je devojku iz filma "Vidimo se u čitulji"!

Podigli su zajedno četvoro dece

Objavljeno: 14:31h

Nekadašnji fudbaler, a sada direktor mlađih reprezentativnih selekcija Nikola Lazetić govorio je za emisiju “Premijera” o svom privatnom životu, ali i o gubicima koje je doživeo tokom pandemije.

Nikola Lazetić je nakon braka sa Sandrom Drašković, poznatijom kao Sani Armani sa kojom ima sina Luku, uplovio u romansu sa Sonjom sa kojom je već 12 godina u skladnom braku. Sonja je postala poznata kada se pojavila u dokumentarnom filmu “Vidimo se u čitulji”, ali nikada nije volela da priča o tom periodu života.

Mnoge javne ličnosti za Sonju imaju samo reči hvale ističući pored osobina i njenu lepotu, na šta se bivši fudbaler uvek ponosno smeška.

Sonja i Nikola odgojili su četvoro dece, a Sonjina ćerka Elena Marić nedavno je osvanula u svim medijima zbog svoje uspešne jahačke karijere.

Sonja i Nikola
foto: Prinstcreen

Lazetić je sada prvi put otvoreno govorio o ljubavi sa svojom suprugom, te otkrio kako su se upoznali, ali i koji je njihov recept za savršeni brak.

“Upoznao nas je jedan zajednički prijatelj, korak po korak išto je to sve svojim tokom i eto sada je dvanaesta godina, imamo maksimalno poštovanje ona prema meni i ja prema njoj. Podigli smo zajedno četvoro dece, to je zajednički uspeh, na tom planu smo pobedili ono što je suštinsko i najbitnije. Da deca izađu na pravi put, svi se bave sportom ili su na ozbiljnim fakultetima i to je bio cilj mog života”, rekao je on u “Premijeri”.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.