OPA! SIN GOCE BOŽINOVSKE DOBIJA MIRAZ OD 250.000 EVRA: Mladini se otvorili, evo o čemu se radi!
Mirko Šijan i Bojana Rodić, Foto: printskrin instagram mirko sijan

široko!

OPA! SIN GOCE BOŽINOVSKE DOBIJA MIRAZ OD 250.000 EVRA: Mladini se otvorili, evo o čemu se radi!

Šijan u miraz dobija luksuzan stan na Novom Beogradu.

Objavljeno:

Sestra Bogdane Ražnatović, Bojana Rodić trudna je sa Mirkom Šijanom, a kako pišu domaći mediji, sin pevačice Goce Božinovske, u miraz će dobiti stan u luksuznom stambenom kompleksu na Novom Beogradu.

Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Printscreen

Naime, kako Srpski telegraf piše, porodica Bojane Rodić planira da iskešira oko 250.000 evra za nekretninu u koju će se njih dvoje useliti s detetom, a dok beba ne dođe na svet, par će biti na relaciji Titel-Surčin.

- Mirko je već počeo da sređuje kuću u Surčinu za prvo vreme i zajedno s majkom Gocom uveliko priprema sobu za bebu, a onda je usledilo iznenađenje. Kad su za vikend Bojana i Mirko bili na porodičnom ručku u Titelu, njeni roditelji su ih obradovali i rekli da će navodno od njih dobiti stan. Bojanina mama Danijela i tata Bogdan rešili su da im obezbede luksuznu nekretninu koja vredi oko 250.000 evra - otkriva za gore pomenuti izvor blizak Rodićima.

Mirko Šijan, Bojana Rodić, ljubav
foto: Instagram screenshot

Budućim roditeljima će prve komšije biti poznate face poput Novaka Đokovića, Saše Kovačevića, Milice Todorović, Marije Šerifović...

Pevačica Goca Božinovska potvrdila je da neće biti žurbe sa selidbom, te da će i ona nasledniku i budućoj snajki da pomaže koliko god bude mogla.

- Ima moj sin ovde celu kuću, ali oni mogu da biraju na kraju gde će da žive. Što se selidbe tiče, s tim Mirko i Bojana ne žure. Bitno nam je samo da Bojana iznese trudnoću kako treba, za ostalo ćemo lako. Što se tiče poklona, od nas ih imaju, ali oni ne vole da se o tome priča. Moj Mirko za sada planira da opremi jednu sobu za bebu, a što se stanova tiče, neka rade kako se dogovore, neće ništa da propadne - kaže folkerka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.